ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Kanye West: Η αμύθητη περιουσία και η αμφιλεγόμενη υποψηφιότητα

Μια μικρή ματιά στην ζωή του

O Kanye West αιφνιδίασε τους πάντες όταν μια εβδομάδα πριν ανακοίνωσε ότι πρόκειται να είναι υποψήφιος στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ. Μπορεί για κάποιους να ήταν αναμενόμενο αφού και παλαιότερα ο γνωστός ράπερ είχε δηλώσει ότι θα ήθελε να θέσει υποψηφιότητα παρόλα αυτά η κίνησή του αυτή λίγους μήνες πριν τις εκλογές και εν μέσω ενός αναβρασμού που υπάρχει στην Αμερική κίνησε υποψίες.

 

Αρχικά υπήρξε η ιδέα ότι θέτοντας τον εαυτό του ως υποψήφιο θα κατάφερνε να μειώσει περισσότερο τους ψήφους που θα κέρδιζε ο Trump με αποτέλεσμα ο νυν πρόεδρος να μην επανεκλεγεί. Το Twitter όμως είχε άλλη άποψη…

Πολλοί κατηγόρησαν τον Kanye West ότι είναι ουσιαστικά ένα πιόνι του Trump και ότι με την υποψηφιότητά του διασπάει τις ψήφους των μαύρων με αποτέλεσμα να βλάψει την υποψηφιότητα του Joe Biden o οποίος μετά την κρίση του κορωνοϊού και τα γεγονότα που ξεκίνησαν το Black Lives Matter βρίσκεται μπροστά στα προγνωστικά.

Το Twitter μάλιστα θυμήθηκε την «φιλία» του Kanye με τον Ρεπουμπλικάνο πρόεδρο Trump, την εμφάνισή του με το καπέλο το οποίο έγραφε το slogan «Make America Great Again», την υποστήριξη του ράπερ στον πρόεδρο το 2018, την συνάντηση στο Oval Office όπως και κάποιες αμφιλεγόμενες δηλώσεις του Kanye στις οποίες είχε αναφέρει ότι η δουλεία που κράτησε για 400 χρόνια ήταν επιλογή.

Ο Kanye φυσικά απολογήθηκε για τα όσα είπε και για όσους πλήγωσε με το σχόλιό του και σημείωσε ότι αυτό που εννοούσε ήταν ότι τα χρόνια ήταν πάρα πολλά και ενώ είχαν την δύναμη (σε αριθμούς) να αντισταθούν και να ελευθερωθούν δεν το έκαναν επειδή το μυαλό τους ήταν σκλαβωμένο τονίζοντας ακόμα ότι δεν πρέπει να περάσουν άλλα 400 χρόνια για να αλλάξουν κάποια πράγματα.

Διαβάστε την συνέχεια στο must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση