ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εξαφανίστηκε 1 χρόνο - Πώς τον εντόπισε η γυναίκα του μέσα σε μια μέρα

Γιατί αποφάσισε να τον ψάξει ένα χρόνο μετά την εξαφάνισή του

Μια γυναίκα από τη Μασαχουσέτη, της οποίας ο σύζυγος σεφ φέρεται να εγκατέλειψε την ίδια και τα δυο τους παιδιά, φέρεται να κατάφερε να τον εντοπίσει μέσα σε μια μέρα χάρη στη «δύναμη του Facebook».

Σύμφωνα με ένα thread στο X, το οποίο έγινε viral με εκατομμύρια προβολές, όλα ήρθαν στο φως αφότου η Άσλεϊ ΜακΓουάιρ, έκανε μια ανάρτηση στο Facebook, εκλιπαρώντας το κοινό να τη βοηθήσει να εντοπίσει τον σύζυγό της, ο οποίος είχε εξαφανιστεί για ένα χρόνο.

Ο σεφ Τσαρλς Γουίδερς

Η ανάρτηση σε ομάδα του Facebook - «Αποφάσισε πως δεν μπορούσε να είναι πλέον σύζυγος»

«Αυτός είναι ο σύζυγός μου, ο Τσαρλς Γουίδερς. Του αρέσει να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής, αλλά δεν είμαι σίγουρη πόσο θα του αρέσει αυτό» έγραψε η μητέρα δύο παιδιών στην ανάρτηση, την οποία ανέβασε στη δημοφιλή ομάδα του Facebook «Are We Dating the Same Guy» το Σάββατο. «Πέρυσι, όταν ήμουν έγκυος στο μικρότερο μωρό μας, αποφάσισε ότι το να είσαι σύζυγος και μπαμπάς δεν ήταν ο τρόπος ζωής που ήθελε πια και έφυγε σαν φάντασμα, σαν να εξαφανίστηκε χωρίς ίχνος».

 

Και συνέχισε: «Έχει ένα μωρό που έχει να δει πάνω από ένα χρόνο και ένα που δεν γνώρισε ποτέ. Έχει μετακομίσει κάπου εκτός πολιτείας και έχει αλλάξει τον αριθμό τηλεφώνου του». Πιθανότατα, τώρα χρησιμοποιεί το όνομα «Τσάρλι», σύμφωνα με την ανάρτηση.

Η ΜακΓκουάιρ περιέγραψε τον από καιρό εξαφανισμένο σύζυγό της ως «Βρετανό και γοητευτικό», προσθέτοντας ότι ο σεφ, πιθανότατα εργάζεται «κάπου στη βιομηχανία φιλοξενίας» και «πιθανότατα δεν έχει αναφέρει ποτέ ότι έχει γυναίκα και παιδιά στη Μασαχουσέτη».

Πριν εξαφανιστεί, ο Γουίδερς φέρεται να ήταν ένα ανερχόμενο αστέρι στη γαστρονομική σκηνή του Φάλμουθ, όπου ο Λονδρέζος ήταν επικεφαλής στο «C Salt Wine Bar and Grille» ανέφερε η Boston Globe το 2021. Είχε μάλιστα εμφανιστεί το 2022 σε ένα επεισόδιο του ριάλιτι «Chopped» στο The Food Network.

Γιατί αποφάσισε να τον ψάξει ένα χρόνο μετά την εξαφάνισή του

Η ΜακΓουάιρ ανέφερε στην ανάρτησή της πως θέλει να κλείσει «αυτό το κεφάλαιο» και να προχωρήσει στη ζωή της, γράφοντας: «Το να χωρίζεις κάποιον που είναι εντελώς απρόσιτος είναι πραγματικά δύσκολο και χρονοβόρο, οπότε προσπαθώ να τον εντοπίσω για να πάρω τις υπογραφές του σε μερικά έγγραφα».

«Αν τον ξέρετε, αν δουλεύετε μαζί του, αν βγαίνετε μαζί του ή είστε φίλοι, μπορείτε παρακαλώ να του πείτε να επικοινωνήσει μαζί μου ή να μου πείτε πού μπορώ να τον βρω;» παρακάλεσε.

Μέσα σε 24 ώρες τον βρήκαν οι χρήστες των social - Είχαν ταιριάξει σε site γνωριμιών

Το διαδίκτυο έσπευσε να ανταποκριθεί στο κάλεσμα: Λιγότερο από 24 ώρες μετά την αρχική ανάρτηση της ΜακΓκουάιτ, πολλές γυναίκες εμφανίστηκαν ισχυριζόμενες πως είχαν ταιριάξει με τον Γουίδερς σε εφαρμογές γνωριμιών, σύμφωνα με ένα βίντεο του TikTok που έχει γίνει viral. «Ταίριαξα με αυτόν στο Bumble πριν από μερικές εβδομάδες» έγραψε κάποια.

 

@marykatherinesamples What the heck, Charlie?! #charliewithers ♬ original sound - Mary Katherine Samples

Άλλες γυναίκες ισχυρίστηκαν ότι έχουν τον αριθμό και τη διεύθυνσή του και φέρεται να βρίσκεται κάπου στην πολιτεία Lone Star, σύμφωνα με ένα επόμενο βίντεο.

Η ΜακΓκουάιρ έσπευσε να ευχαριστήσει τους «ντετέκτιβς» των social media που την βοήθησαν να εντοπίσει τον σύζυγό της. «Πήρα περισσότερες από αρκετές πληροφορίες για να τον εντοπίσω» έγραψε σε επόμενη ανάρτηση στο Facebook. «Έχω κυριολεκτικά εκατοντάδες μηνύματα για να ταξινομήσω, κάποια με πληροφορίες και κάποια με λόγια υποστήριξης, και τα εκτιμώ όλα. Οι ανύπαντρες μητέρες είναι ένα ιδιαίτερο είδος και ξέρω ότι πολλές από εσάς έχετε περάσει την ίδια κατάσταση με εμένα».

Πάντως, παρά την αποτρόπαια πράξη του, η ΜακΓκουάιρ επέμεινε ότι «δεν του εύχεται κάτι κακό». «Εκτιμώ ειλικρινά όλη την υποστήριξή σας, αλλά σας παρακαλώ μην διαδίδετε μίσος ούτε να προσπαθήσετε να βγείτε έξω και να τον εντοπίσετε» είπε. «Πραγματικά θέλω μόνο να δω αυτή την κατάσταση να επιλύεται, ώστε εγώ και τα παιδιά μου να μπορέσουμε να ξαναρχίσουμε τη ζωή μας και να διορθώσουμε τη ζημιά που έχει γίνει».

Η σύζυγος Άσλεϊ ΜακΓκουάιρ

Η οικονομική εξαπάτηση του σεφ

Φαίνεται όμως πως ο σεφ δεν είχε μόνο εξαπατήσει την οικογένειά του., Πριν φύγει από τη Μασαχουσέτη, φέρεται να είχε «πουλήσει ένα σωρό δωροκάρτες και μετά πήρε τα χρήματα και έκλεισε το μαγαζί, αφήνοντας όλους τους πελάτες και τους υπαλλήλους στο σκοτάδι με απλήρωτους μισθούς και άχρηστες δωροκάρτες» σύμφωνα με το προαναφερθέν βίντεο στο TikTok.

Μέχρι στιγμής, αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί, αν και το εστιατόριο αναφέρεται ως «μόνιμα κλειστό» στο Google. Εν τω μεταξύ, πολλοί θυμωμένοι τον κατηγόρησαν ότι έκλεψε τα «δολάρια των δωροκαρτών τους» στη σελίδα του εστιατορίου στο TripAdvisor.«Ένας συγγενής μου μου έδωσε μια δωροκάρτα πέρυσι /2022 στο C-Salt για δώρο γενεθλίων.

Πήγα να τη χρησιμοποιήσω φέτος τον Νοέμβριο του 2023 μόνο και μόνο για να διαπιστώσω ότι το εστιατόριο έχει κλείσει και έχει κλέψει τα δολάρια της δωροκάρτας μου!», υποστήριξε ένας. «Αυτό θα έπρεπε να είναι παράνομο, να κλέβεις τα αχρησιμοποίητα δολάρια των πελατών! Οι νόμοι της Μασαχουσέτης δεν θα έπρεπε να επιτρέπουν να συμβαίνει αυτή η χρηματική κλοπή!».

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Δεν θα πάω ποτέ σε κανένα νέο εστιατόριο που θα ανοίξει ο πρώην ιδιοκτήτης του C-Salt /Charles Withers στο Cape Cod ή στη Μασαχουσέτη το 2023 ή αργότερα. Ο Τσαρλς Γουίδερς δεν αξίζει καμία πελατεία για την εξαπάτησή του προς τους πελάτες που πληρώνουν προκαταβολικά!».

 Πηγή: iefimerida 

Viral: Τελευταία Ενημέρωση