ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φειδίας - «Ευχαριστώ παπά που με χειροκρότησες» (vid)

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις του Φειδία κατά τη διάρκεια υποβολής της υποψηφιότητάς του

24news team

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές που θα διεξαχθούν στις 9 Ιουνίου. Η διαδικασία ξεκίνησε στις 08:30 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 12:30 το μεσημέρι όπου υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία». Ομολογουμένως, τις εντυπώσεις έκλεψε η ανεξάρτητη υποψηφιότητα του YouTuber / TikToker, Φειδία Παναγιώτου, τόσο με την ενδυματολογική του επιλογή, όσο και με την ομιλία του.

Ο Φειδίας συνοδευόμενος από τον πατέρα του δήλωσε μετά την επίσημη υποβολή της υποψηφιότητας του για τις ευρωεκλογές, ότι υπέβαλε την υποψηφιότητά του, ώστε να γίνει ο ίδιος η αλλαγή που επιθυμεί.

O γνωστός 24χρονος influencer ανέφερε ότι είναι ένας αυτοδημιούργητος επαγγελματίας με 5 εκατομμύρια followers από όλο τον κόσμο και έχει μια επιχείρηση που βγάζει εκατομμύρια, είπε ότι κάτι το νέο και το διαφορετικό και ξέρει ότι είναι δύσκολο να τον εμπιστευτούν. Είπε ωστόσο ότι αν δεν γίνει αυτό «θα μείνουμε στάσιμοι, όπως μείναμε τόσα χρόνια». Πρόσθεσε ότι επέλεξε να είναι ανεξάρτητος αφού δεν μπορεί να μπει σε καλούπια και γιατί δεν έχει κομματικά συμφέροντα να εξυπηρετήσει.

Παράλληλα ανέφερε ότι κουράστηκε με όσα βλέπει στην πολιτική τόσα χρόνια και την ξύλινη γλώσσα που ακούει. Πρόσθεσε ότι κουράστηκε «οι πολιτικοί να εξυπηρετούν μόνο τα προσωπικά τους συμφέροντα ή το πολύ τα συμφέροντα του κόμματος και να αγνοούν τα συμφέροντα της κοινωνίας», να ακούει προεκλογικές υποσχέσεις που να μην πραγματοποιούνται ποτέ, να βλέπει πολιτικούς που δεν καταλαβαίνουν τις πιο σημαντικές εξελίξεις της ανθρωπότητας όπως είναι η τεχνητή νοημοσύνη, ο κόσμος των social media και η οικονομία του bitcoin, να βλέπει τα σχολεία να «τρομοκρατούν και να καταπιέζουν αχρείαστα τα παιδιά» κ.λπ.

Βίντεο από τις δηλώσεις του

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Viral: Τελευταία Ενημέρωση