ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η «Ραπουνζέλ» υπάρχει και είναι από την Ουκρανία

Οι άνδρες της ζητούν να... μυρίσουν τα μαλλιά της

Όλοι γνωρίζουν το παραμύθι με τη Ραπουνζέλ την πριγκίπισσα τα μαλλιά της οποίας είχαν μαγικές ιδιότητες και δεν έπρεπε ποτέ να κοπούν.

Το παραμύθι αυτό είχε πιθανότατα στο κεφάλι της και η 34χρονη Αλένα Κραβτσένκο από την Ουκρανία η οποία σταμάτησε να κουρεύεται από την ηλικία των 5 ετών με αποτέλεσμα τα μαλλία της πλέον να φτάνουν τα δύο μέτρα σε μήκος καθώς το μόνο που κάνει είναι να κόβει τις άκρες τους δύο φορές τον χρόνο.

 
 
 

 

Η 34χρονη από την Οδησσό έχει φροντίσει, μάλιστα, να αξιοποιήσει την ιδιαιτερότητά της αυτή δημιουργώντας λογαριασμό στο instagram όπου επιδεικνύει την πλούσια κόμμη της.

Η ίδια, η οποία είναι μητέρα δύο δίδυμων ηλικίας 7 ετών, υποστηρίζει ότι είναι δεκάδες οι προτάσεις γάμου που δέχεται μέσω instagram αν και, όπως λέει, περισσότερα είναι τα αιτήματα των followers της για να... μυρίσουν τα μαλλιά της!

Εξηγώντας το πάθος με τα μαλλία της η ίδια το αποδίδει στην πιστή τήρηση της συμβουλής της μητέρας της ότι η μακριά κόμμη «αποτελεί στολίδι για μια γυναίκα».

«Οι λέξεις της αυτές ζουν στην καρδιά και την ψυχή μου» εξηγεί και προσθέτει ότι τα μακριά μαλλία της αποτελούν το «μανιφέστο» της ψυχής της.

Η 34χρονη Ουκρανή, πάντως, λέει ότι δεν σκοπεύει να αφήσει να μακρύνουν περισσότερο τα μαλλιά της ούτε, όμως, και να τα κουρέψει παρά το γεγονός ότι ορισμένες φορές μπουρδουκλώνεται στις τρίχες της.

 
 
 

 

 
 
 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση