ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Φάρμα των Οργίων: Αγρότες έκαναν ερωτικά τρίγωνα με άλογα, αγελάδα, σκύλο και κατσίκα (pics)

Είχαν «πλημμυρίσει» τους λογαριασμούς τους στα social media με τα αγαπημένα τους ζώα

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών της Πενσυλβάνια των ΗΠΑ βρίσκονται τρεις αγρότες που κατηγορούνται για κτηνοβασία των ζώων της φάρμας τους.

Συγκεκριμένα, οι τρεις αγρότες, Μάθιου Μπρουμπέικερ, Τέρι Ουάλας και Μαρκ Μίσνικοφ για τέσσερα χρόνια έκαναν ερωτικά τρίγωνα και τετράγωνα με 12 ζώα, ανάμεσά τους και μια κατσίκα, από τη φάρμα τους στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα, περιπολικό της αστυνομίας σταμάτησε στη φάρμα για έναν έλεγχο ρουτίνας, αλλά όταν αναζήτησαν τους αγρότες στο σπίτι, δεν βρήκαν κανέναν εκεί.

Αλλά, σ’ έναν από τους στάβλους τούς συνέλαβαν επί τω έργω, σε ερωτικές περιπτύξεις μ’ ένα άλογο, κι όπως είναι φυσικό τους συνέλαβαν αμέσως.

Κατά την ανάκριση, οι τρεις άνδρες παραδέχτηκαν ότι έκαναν ερωτικά όργια με τα άλογα, την αγελάδα, το σκύλο και μια κατσίκα της φάρμας. Κι όλα αυτά, συνεχώς, επί 5 χρόνια.

Σύμφωνα με τις αρχές, οι κατηγορούμενοι βίαζαν κατ’ εξακολούθηση τα 9 θηλυκά άλογα, την αγελάδα, το σκύλο και την κατσίκα, ενώ στη φάρμα βρέθηκαν κι εκατοντάδες βίντεο και φωτογραφικό υλικό από τους βιασμούς των άτυχων ζώων.

Χαρακτηριστικό είναι πως όλοι οι κατηγορούμενοι είχαν λογαριασμούς στο Facebook γεμάτους φωτογραφίες με τα άλογα και τα υπόλοιπα ζώα της φάρμας.

Ένας από τους κατηγορούμενους, ο Μπρουμπέικερ, είχε σελίδα στο Facebook μόνο με φωτογραφίες αλόγων, ενώ ο Ουάλας στη σελίδα του έδειχνε την προτίμησή του στα σκυλιά.

Αξίζει να σημειώσουμε πως συχνά έκαναν αναρτήσεις για περιστατικά κακοποίησης ζώων, μεταξύ των οποίων χελώνες και κουταβάκια και ζητούσαν αυστηροποίηση των ποινών για όσους συλλαμβάνονταν να κακοποιούν τ’ αλογά ή άλλα ζώα.

Να τονίσουμε πως στη φάρμα ζούσε μαζί με τους κατηγορούμενους κι ένα 16χρονο αγόρι, ωστόσο οι αρχές δεν άσκησαν διώξεις για κακοποίηση ανηλίκου, αν και λέγεται ότι το εξανάγκαζαν να παρακολουθεί τις αρρωστημένες πράξεις τους με τα ζώα.

Πηγή: reader

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση