ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βίντεο που ανήρτησε γνωστός ηθοποιός προκαλεί οργή (vid)

Κακοποίηση αλόγου στον Iππόδρομο Αγίου Δομετίου

Ο ηθοποιός Μάριος Ιωάννου ανήρτησε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης το οποίο τράβηξε ο ίδιος στον Ιππόδρομο του Αγίου Δομετίου και έγινε «viral» με πολλούς να αντιδρούν για την κακοποίηση που δέχτηκε το άλογο. Ουσιαστικά ο ηθοποιός διερωτήθηκε αν αυτό που τράβηξε ήταν κανονικό.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός ενδέχεται να προβεί σε καταγγελία στην Αστυνομία.

Σε ανακοίνωσή του κόμμα καταδικάζει τέτοιες συμπεριφορές εναντίον των ζώων σημειώνοντας ότι «δεν φτάνει που τα άλογα του ιπποδρόμου εργάζονται και τρέχουν για τον ιππόδρομο και το στοίχημα, κάποιοι αντί να τα σεβαστούν και να τα προσέχουν, τα κτυπούν και τα κακομεταχειρίζονται».

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου ζητά εξηγήσεις από τα αρμόδια όργανα του ιππόδρομου, την Ιπποδρομική Αρχή, την Λέσχη Ιπποδρομιών Κύπρου, τους ιδιοκτήτες των αλόγων και τον σύνδεσμο των αναβατών στους οποίους έχει αποστείλει το εν λόγω βίντεο.

Καλεί επίσης τις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες «να διεξαγάγουν έρευνα για να διαφανούν οι συνέπειες που είχε στην υγεία και την ευημερία του αλόγου, το βίαιο μαστίγωμά του αλλά και του κάθε αλόγου του ιπποδρόμου που υπόκειται της ίδιας μεταχείρισης».

 Το βίντεο περιέχει σκηνές που μπορεί να ενοχλήσουν 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση