ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Όταν οι κομματάρχες επενδύουν στο σταρ σύστεμ

Ζήτησε συγγνώμη από όλους ο Κύκκου εκτός από τον Βικέτο

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Αρκετά άτομα του τοπικού και ιδιόμορφου σταρ σύστεμ της Κύπρου έχουν προσεγγιστεί από κομματάρχες για να ενισχύσουν τα κομματικά ψηφοδέλτια για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Πρώτο από τα κόμματα φαίνεται να κόβει το νήμα των σταρ υποψηφίων το ΔΗΚΟ το οποίο ανακοίνωσε ήδη την ηθοποιό Έλενα Παπαδοπούλου ενώ γίνεται λόγος για προσέγγιση από το ίδιο κόμμα και του μοντέλου και ηθοποιού Γιώτα Κουφαλίδου.

Όπως ακούω από πηγές μου που γνωρίζουν τουλάχιστον τέσσερα είναι τα κόμματα που έχουν προσεγγίσει γνωστά άτομα της κυπριακής showbiz για μια θέση στο ψηφοδέλτιό τους. Μεταξύ αυτών βρίσκονται ηθοποιοί, τηλεπαρουσιαστές και δημοσιογράφοι.

Κάποιοι μάλιστα έχουν ήδη εγκαταλείψει τις δουλειές τους για να αφοσιωθούν στον προεκλογικό τους ενώ άλλοι αναμένεται να το πράξουν σύντομα, μόλις οριστικοποιηθούν οι αποφάσεις.

Φραστικό επεισόδιο που παρ ολίγον να επεκταθεί συνέβη σήμερα μεταξύ του Μητροπολίτη Κύκκου Νικηφόρου και του δημοσιογράφου Αριστείδη Βικέτου στην Αρχιεπισκοπή μετά την ιερά Σύνοδο. Θυμωμένος ο Μητροπολίτης για τις ερωτήσεις που του έκανε ο συνάδελφος για το θέμα του αυτοκέφαλου της Ουκρανικής Εκκλησίας ακούστηκε σε κάποια στιγμή να φωνάζει «σκασμός» στον δημοσιογράφο που επίμονα του έθετε ερωτήσεις. Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο και προβλήθηκε στην τηλεόραση αφήνοντας αλγεινή εντύπωση.

Αργότερα ο Κύκκου Νικηφόρος με δηλώσεις του στον σταθμό Alpha απολογήθηκε για την συμπεριφορά του και τα όσα είπε στον Βικέτο.

«Απολογούμαι προς τον κόσμο όλο, δεν είναι αυτός ο χαρακτήρας μου δεν είναι αυτή η όλη αγωγή μου στην Εκκλησία. Δεν θέλω να δικαιολογηθώ γιατί ότι και να συνέβαινε δεν έπρεπε να συμπεριφερθώ έτσι αλλά επαναλαμβάνω μέσα στην κούραση μέσα στην ένταση αυτή όλη παραφέρθηκα. Ζητώ συγνώμη από όλο τον κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε δε ότι λανθασμένα εκνευρίστηκε από τις επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις του εν λόγω δημοσιογράφου και επικαλέστηκε την ανθρώπινη του ιδιότητα. «Αναιρώ όσα είπα γιατί είμαι ένας Ορθόδοξος Επίσκοπος να τα αντιπαρερχόμεθα αυτά και να μην χάνουμε τον έλεγχο του εαυτού μας και των σκέψεων μας», σημείωσε. 

Θυμωμένος ο Μητροπολίτης για τις ερωτήσεις που του έκανε ο συνάδελφος για το θέμα του αυτοκέφαλου της Ουκρανικής Εκκλησίας ακούστηκε σε κάποια στιγμή να φωνάζει «σκασμός»

Για τον δημοσιογράφο όμως δεν είπε τίποτα. Ούτε συγγνώμη, ούτε απολογία… Και το βίντεο σε κάποια φάση αφαιρέθηκε από την είδηση…

Οι εκπομπές μαγειρικής είναι τα τελευταία χρόνια στη μόδα. Όλα τα κανάλια φιλοξενούν από μία τουλάχιστον. Κάποια μάλιστα μπορεί να φιλοξενούν και δύο και τρεις εκπομπές. Παράλληλα αυξάνονται και τα ριάλιτι που έχουν να κάνουν με μαγειρική και κάποια από αυτά έχουν επανειλημμένα βρεθεί στην κορυφή της τηλεθέασης.

Δεν είναι όλες οι εκπομπές μαγειρικής επιτυχημένες. Κάποιες είναι βαρετές, παρατραβούν μέχρι να εξηγήσουν την συνταγή, κάποιες είναι λες και απευθύνονται σε κοινό που μόλις έχει αποφοιτήσει από σχολή μαγειρικής και αναφέρουν συνταγές με δυσεύρετα υλικά και δύσκολες τεχνικές. Μία εκπομπή από αυτές που ξεχωρίζουν για πολλούς καλούς λόγους είναι αυτή της Αθηνάς Λοϊζίδου, “Εύκολα και Σπιτικά» που προβάλλει ο Αlpha τα πρωινά κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Πρόκειται για μια εκπομπή που με ξεκάθαρη γλώσσα, με λιτή περιγραφή και με πολύ ξεχωριστά επιλεγμένες συνταγές μεταφέρει ένα κομμάτι της μαγειρικής μαγείας στο σπίτι του κάθε τηλεθεατή.

Η Λοϊζίδου μέσα σε τριάντα μόλις λεπτά φτιάχνει υπέροχα, εύκολα και υγιεινά φαγητά και γλυκά για όλα τα γούστα, πάντα με προσιτά υλικά.

Σε κάθε εκπομπή αποκαλύπτει μυστικά των τροφίμων και των συνταγών της γι’ αυτό και όπως συχνά επαναλαμβάνει, οι συνταγές της «πάντα βγαίνουν».

Όπως προσωπικά διαπίστωσα η αναφορά της δεν αποτελεί υπερβολή. Με έπεισε και δοκίμασα κάποιες από τις συνταγές της. Ακολούθησα όσα είπε και εύκολα και σπιτικά αλλά και γρήγορα... απλά βγήκαν.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που η τηλεθέαση της καλογυρισμένης εκπομπής της όλο και ανεβαίνει και τώρα βρίσκεται στην κορυφή. Από ότι είδα στα επίσημα στοιχεία τηλεμετρήσεων, ειδικά τα Σάββατα, το «Εύκολα και Σπιτικά» παραμένει σταθερά πρώτη ή δεύτερη εκπομπή στην ώρα της.

Φαίνεται πως οι τηλεθεατές επιλέγουν τις εκπομπές μαγειρικής όπως το φαγητό τους. Επιλέγουν ότι είναι νόστιμο και ποιοτικό και πετάνε ότι δεν τους αρέσει…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Χρύσανθος

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση