ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog: Μπορεί η κυβέρνηση να έχασε μια υπουργό, η κοσμική ζωή όμως κέρδισε αμέσως πίσω την Γιολίτη της

Μία από τους μόλις 400 καλεσμένους του οίκου Dior ήταν η τέως υπουργός και δεν έχασε την ευκαιρία να πάει πετώντας την ίδια μέρα της παραίτησής της

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Μπορεί η κυβέρνηση να έχασε ένα μέλος της που έφυγε εκνευρισμένο και πυροβολώνταςαλλά η κυπριακή Showbiz κέρδισε πίσω ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα μέλη της: Την Έμιλυ Γιολίτη.

Η τέως υπουργός επέστρεψε δυναμικά στην κοινωνική και κοσμική ζωή σαν να μην έλειψε μια μέρα, από το ίδιο κιόλας βράδυ της παραίτησής της.

Όπως έγινε γνωστό αμέσως μετά την παραίτησή της η Έμιλυ Γιολίτη αναχώρησε για την Αθήνα και παρευρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης, μόνη χωρίς συνοδό, στην φαντασμαγορική παρουσίαση της νέας συλλογής του γαλλικού οίκου Dior στο Καλλιμάρμαρο, με τίτλο Cruise 2022. Μία ωδή στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και στον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, στα σχέδια της οποίας επικρατούν το λευκό και το μπλε…

Από μία άποψη θα μπορούσε κάποιος να πει ότι η αποστολή στην Αθήνα είχε και εθνικό στόχο…

Η Έμιλυ Γιολίτη ήταν μία από τους μόλις 400 προσκεκλημένους στο Καλλιμάρμαρο – οι 200 από το εξωτερικό. Η δε αποκάλυψη της παρουσίας της εκεί έγινε εντελώς τυχαία αφού εμφανίστηκε χωρίς και η ίδια να το γνωρίζει σε φωτογραφίες διασήμων ενώ περπατούσε δίπλα τους. Στη μια φωτογραφία φαίνεται να περνά δίπλα από την Άννα Βίσση και στην άλλη να κινείται πίσω από την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Μαλλιοτραβήγματα στη Μύκονο το τριήμερο;

Η τέως υπουργός, όπως γράφτηκε, φαίνεται να έχει προγραμματίσει και ταξίδι στην Μύκονο όπου κατά διαβολική σύμπτωση βρίσκονται και οι κόρες του Προέδρου Αναστασιάδη! Με την μία από αυτές, την Ινώ φαίνεται πως έχει τερματιστεί και η στενή τους φιλία αφού έχουν ήδη κάνει unfollow η μία την άλλη στο Instagram.

Η δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν από τον 32χρονο σύζυγό της, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε χθες, έγινε κύριο θέμα όχι μόνο σε Ελλάδα και Κύπρο αλλά και σε διεθνή ΜΜΕ. Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας συντάραξαν τους πάντες. Η ψυχραιμία του πιλότου που για ένα μήνα κορόιδευε τους πάντες ότι η σύζυγός του έπεσε θύμα δολοφονίας από ληστές και η αγριότητα που επέδειξαν τόσο εναντίον της νεαρής μητέρας και του μικρού της παιδιού που το άφησαν δίπλα στο άψυχο σώμα της αλλά και του σκύλου της οικογένειας που βρέθηκε κρεμασμένος με το λουρί το από την κουπαστή της σκάλας, δημιούργησαν ένα πρωτοφανές κύμα συμπαράστασης προς τον ίδιο. Μέχρι που αποκαλύφθηκε η αλήθεια και ο ίδιος ομολόγησε ότι όλα ήταν μια σκηνοθεσία και ότι αυτός σκότωσε τη νεαρή μητέρα και έπνιξε τον σκύλο.

Από τη στιγμή της σύλληψής του στο μνημόσυνο της συζύγου του, τα ΜΜΕ πήραν φωτιά, όπως και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μέχρι που επιβεβαιώθηκε αυτό που όλοι φοβόντουσαν. Ότι δηλαδή όλες οι φρικιαστικές λεπτομέρειες που παρακολουθούσαμε στην τηλεόραση δεν ήταν μία ακόμα ταινία τρόμου αλλά η ίδια η ζωή. Που μερικές φορές είναι ακόμη χειρότερη και από το πιο φρικιαστικό θρίλερ…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X