ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog Η χρονιά του Ντάνου - γιατί όλοι τον ζητάνε και πού τελικά θα καταλήξει;

Από την παρουσίαση, σε ταινία και σε... τουρκικό σίριαλ

Χρύσανθος

Χρύσανθος

Η χρονιά του Ντάνου, κατά κόσμο Γιώργου Αγγελόπουλου, φαίνεται πως θα είναι το 2019. Η συμμετοχή του στο «Τατουάζ» εκτόξευσε τις... τηλεοπτικές μετοχές του. Ο τηλεοπτικός αστέρας (πλέον), συζητά με τον Alpha για παρουσίαση ριάλιτι σόου ενώ δημοσιεύματα τον θέλουν να βρίσκεται σε συζητήσεις και για τη συμμετοχή του σε τουρκικό σίριαλ. Παράλληλα, συμμετέχει και στη νέα ταινία του Μάρκου Σεφερλή σε ένα από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους! Όπως λέει το τηλεοπτικό κουτσομπολιό, ίσως ο Ντάνος να είναι ο πιο κερδισμένος «Survivor», ίσως πιο κερδισμένος και από τον Τανιμανίδη, αφού μετά το ριάλιτι άνοιξαν γι' αυτόν πόρτες και τηλεοπτικά παράθυρα.

Αν διερωτάστε ποιο ριάλιτι ετοιμάζεται να αναλάβει στον Alpha, σας πληροφορώ πως το όνομά του ακούστηκε, όχι για ένα, αλλά για δύο παιχνίδια. Αρχικά προοριζόταν για το "Αγρότης Μόνος Ψάχνει", που φέτος θα περιληφθεί στο πρόγραμμα του Alpha. Αργότερα, όμως, σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθηναϊκού τύπου, θεωρήθηκε πως θα ήταν καταλληλότερος για παρουσίαση του ριάλιτι "Πες το και θα γίνει". Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι ο Ντάνος δέχεται αυτές τις σημαντικές προτάσεις, ενώ δεν έχει δοκιμαστεί ως παρουσιαστής και δη τηλεπαιχνιδιού ή ριάλιτι.

Οι ιθύνοντες του Alpha θεωρούν πως θα μπορέσει να ανταποκριθεί, αφού έχει αποκτήσει την τηλεοπτική εμπειρία και από το «Survivor» και από τη συμμετοχή του στο «Τατουάζ». Θεωρούν δε πως εκείνο που κάνει τον Ντάνο αγαπητό είναι η αυθεντικότητά του.
Σύμφωνα με πηγή μου από την Αθήνα, το τελευταίο θέμα συζήτησης μεταξύ Alpha και Ντάνου ήταν το οικονομικό, αφού σε όλα τα υπόλοιπα φάνηκε να τα βρίσκουν.
"Μόλις λυθεί και αυτό, θα είναι έτοιμος να κάνει τα δοκιμαστικά και να αρχίσει δουλειά, επίσημα πια ως παρουσιαστής", μου ανέφερε η πηγή μου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μου, ο Ντάνος έχει προσεγγιστεί και από κυπριακό κανάλι, διερευνητικά, για μια ιδιαίτερη συνεργασία, αλλά η συζήτηση δεν προχώρησε για πολύ...

To Χ-Factor αναμένει πώς και πώς το Omega για να... τονώσει τα ποσοστά τηλεθέασής του. Στο μουσικό τηλεπαιχνίδι, που στην Ελλάδα θα προβάλλει το Open, επενδύουν πολλά και οι δύο σταθμοί.
Από την Αθήνα μαθαίνω πως η πρεμιέρα θα γίνει τον Σεπτέμβριο με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή και κριτική επιτροπή τους Χρήστο Μάστορα, Μελίνα Ασλανίδου, Γιώργο Θεοφάνους και Μιχάλη Τσαουσόπουλο.

Τι λέει η τηλεθέαση;

Ο ANT1 εξακολουθεί να βρίσκεται στη πρώτη θέση της τηλεθέασης με δεύτερο τον Alpha, τόσο στη γενική τηλεθέαση, όσο και στο δυναμικό κοινό, τουλάχιστον για τις μετρήσεις της χθεσινής μέρας.

Αναλυτικά οι τηλεμετρήσεις της Nielsen για την Τρίτη έχουν ως ακολούθως:

Στη γενική τηλεθέαση, πρώτος σταθμός ήταν ο ANT1 με 14,6%, δεύτερος ο Alpha με 12,1%, τρίτος το Sigma με 10,2%, τέταρτος το Omega με 9,3% και πέμπτος το ΡΙΚ1 με 6,1%.

Στο δυναμικό κοινό η τηλεθέαση των σταθμών έφερε τον ΑΝΤ1 πρώτο με μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους. Ο ΑΝΤ1 κατέγραψε 21,1%, δεύτερος σταθμός ήταν ο Alpha με 12,4%, τρίτος το Omega με 9,5%, τέταρτος το Sigma με 8,8% και πέμπτος το ΡΙΚ1 με 2,4%.

Τα πιο μικρά κανάλια κατέγραψαν στη γενική τηλεθέαση μικρά ποσοστά που δεν ξεπερνούν το 3%. Extra: 3%, ΕΡΤ World: 2%, ΡΙΚ2: 1,9% και Smile: 0,7%.

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X