ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ρε Χάρη τούτα τα εγώ εν τζιαι… αλλού» - Σήκωσε το... γάντι ο Γεωργιάδης!

Ενοχλημένος ο Σωκράτης Χάσικος με τον πρώην ΥΠΟΙΚ

24news team

Φαίνεται να ενοχλήθηκε από αναφορές του τέως υπουργού Οικονομικών, Χάρη Γεωργιάδη ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής για τις Πολιτογραφήσεις ο Σωκράτης Χάσικος.


Χάρης Γεωργιάδης: Ως μέλος του Υπ. Συμβουλίου έχω μερίδιο ευθύνης 


 Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter ο τέως υπουργός Εσωτερικών, σχολίασε: «Ρε @Georgiades_H, τούτα τα «εγώ εν Τζίαι»στην επιτροπή για όλα φταίει ο Χασικος ....αλλού. Τον καιρό που το κράτος δεν είχε «μια»και ήταν στα πρόθυρα χρεοκοπίας κ μνημονίου με μοναδικό έσοδο τις πολιτογραφήσεις μην το ξεχνάς. Εγώ αναλαμβάνω τις όποιες ευθύνες μου αναλογούν».

Θυμίζουμε ότι με τον τέως Υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη άρχισαν την Τρίτη (19/1) οι ανοικτές ακροάσεις της Ερευνητικής Επιτροπής για τις κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεις. H ακρόαση έγινε με την παρουσία 15 δημοσιογράφων και πραγματοποιήθηκε στον ισόγειο χώρο του πρώην Ξενοδοχείου «Φιλοξενία» στην αίθουσα “Jean Monnet”.

Πάντως, ο τέως ΥΠΟΙΚ σήκωσε το... γάντι και απάντησε μέσω Twitter στον Σωκράτη Χάσικο. 

«Ρε @hasicos επειδή εγώ παρουσιάστηκα σε ανοικτή ακρόαση στην Επιτροπή και δημοσίως ανέλαβα τις ευθύνες μου, ενώ εσύ έκανες μια κλειστή τηλεδιάσκεψη, ζήτα και δώσε τα πρακτικά της δικής σου εμφάνισης στη δημοσιότητα, παρά να κάνεις τον «μάγκα» από το tweeter...», σημείωσε. 

Λίγο αργότερα ο κ. Γεωργιάδης άλλαξε στάση αναφέροντας ότι δεν έπρεπε να είχε απαντήσει. Το σχετικό tweet:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X