ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Κατακεραυνώνει» Προδρόμου ο Άντρος

«Μάλλον νομίζει ότι απευθύνεται σε ανόητους»

«Ο κ. Προδρόμου μάλλον νομίζει ότι απευθύνεται σε ανόητους, προσπαθώντας να παραπλανήσει την κοινή γνώμη», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού.

Ο κ. Κυπριανού αναφέρει ότι «η έκβαση των συνομιλιών στο Κρανς Μοντάνα δεν κρίθηκε την Τετάρτη αλλά την Πέμπτη το βράδυ, ξημερώματα Παρασκευής στο δείπνο».


Κόντρα με φόντο το Κυπριακό


«Αναφορικά με το δείπνο, υπενθυμίζουμε στον κ. Προδρόμου ότι ο ΓΓ του ΟΗΕ εκθείασε τη στάση της Τουρκίας και επέκρινε τη στάση του κ. Αναστασιάδη και του κ. Ακκιντζί. Γιατί οι λαλίστατοι κκ Αναστασιάδης και Προδρόμου δεν καταγγέλλουν τον ΓΓ για την έκθεση του αν διαφωνούν με αυτά που λέει;», διερωτάται ο ΓΓ του ΑΚΕΛ.


Μεσολόγγι: Εντοπίστηκε η σορός του άτυχου Παναγιώτη


Το ΑΚΕΛ, προσθέτει ο κ. Κυπριανού, «θα σταματήσει να στηλιτεύει την στάση του κ. Αναστασιάδη όταν σοβαρευτεί και όταν αποδείξει ότι κατανοεί πόσοι κίνδυνοι ελλοχεύουν για το μέλλον της Κύπρου και του κυπριακού λαού στο σύνολο του».

«Το ΑΚΕΛ δεν πρόκειται να συνεργήσει στην παθητική, το λιγότερο, στάση του κ. Αναστασιάδη που οδηγεί στη διχοτόμηση της Κύπρου», καταλήγει ο κ. Κυπριανού.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση