ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Η αξιοπρέπεια μου δεν μου επιτρέπει να απαντήσω...»

Η πρώτη αντίδραση Αγγελίδη μετά την απόφαση της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς

ΚΥΠΕ

Η Απόφαση της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς είναι «μερική απάμβλυνση και ικανοποίηση για τον διασυρμό που πέρασε ο θεσμός και τον εξευτελισμό που πέρασα προσωπικά», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας Σάββας Αγγελίδης.

«Η Απόφαση της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς ότι δεν διαπιστώνεται οποιοδήποτε αδίκημα διαφθοράς, είναι μερική απάμβλυνση και ικανοποίηση για τον διασυρμό που πέρασε ο θεσμός και τον εξευτελισμό που πέρασα προσωπικά, χωρίς να υπήρχε πραγματικό αντικείμενο μετά από ανώνυμες (επώνυμες) καταγγελίες με διάφορα κίνητρα πίσω από αυτές», σημειώνει ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας.

Στην ανακοίνωση αναφέρει ακόμα ότι δεν θα απαντήσει στο παρόν στάδιο στην ανακοίνωση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας κάνοντας λόγο για «δολοφονία χαρακτήρα».

«Η αξιοπρέπεια μου δεν μου επιτρέπει να απαντήσω στο παρόν χρονικό στάδιο στην Ανακοίνωση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας που εκδόθηκε αμέσως μετά την απόφαση της Αρχής, η οποία σε κάθε περίπτωση, για άλλη μια φορά, περιέχει σωρεία από παραβιάσεις συνταγματικών δικαιωμάτων, νομοθετικών προνοιών, καθώς και δολοφονία χαρακτήρα», καταλήγει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση