ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δρουσιώτης: «Ποινικοποιείται και η εκδοτική διαδικασία»

Καταγγέλλει κλήσεις συνεργατών και του πεθερού του για το «Κράτος Μαφία»

Νέα καταγγελία για τον τρόπο με τον οποίο διερευνάται η υπόθεση που αφορά στο βιβλίο του «Κράτος Μαφία» διατυπώνει ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Μακάριος Δρουσιώτης.

Σε ανάρτησή του αναφέρει ότι στο ΤΑΕ Αρχηγείου κλήθηκαν για κατάθεση ο σχεδιαστής και η επιμελήτρια του βιβλίου, στο πλαίσιο της διερεύνησης καταγγελίας για παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Όπως σημειώνει, για κατάθεση κλήθηκε και ο τυπογράφος, η οποία αναμένεται να ληφθεί μετά την επιστροφή του από το εξωτερικό.

Ο κ. Δρουσιώτης υποστηρίζει ότι η διερεύνηση, τέσσερα χρόνια μετά την έκδοση του βιβλίου, συνιστά ποινικοποίηση όχι μόνο της δημοσιογραφικής εργασίας αλλά και της εκδοτικής διαδικασίας.

Παράλληλα, αναφέρει ότι κλήθηκε και έδωσε κατάθεση ο 85χρονος πεθερός του, τονίζοντας ότι, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν έχει καμία σχέση με το βιβλίο.

Ο συγγραφέας κάνει λόγο για «παρενόχληση» συνεργατών και μελών της οικογένειάς του και συνδέει τις ενέργειες αυτές με την έκδοση του «Κράτος Μαφία».

Η ανάρτηση του Μακάριου Δρουσιώτη παρατίθεται αυτούσια πιο κάτω.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση