ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φαίδωνας: «Με αποκαλούν Τουρκόσπορο»

«Νιώθω ότι είμαι εργατικός, είμαι αποτελεσματικός και το έχω αποδείξει στην πράξη»

24news team

«Θα είμαι υποψήφιος μέχρι τέλους, ανεξαρτήτως ποιος θα εκλεγεί το Σάββατο», δήλωσε ο Φαίδωνας Φαίδωνος στην ραδιοφωνική εκπομπή του ΡΙΚ «Πρωινό Δρομολόγιο».

Εξηγώντας τους λόγους που διεκδικεί τη θέση αναπληρωτή Προέδρου του ΔΗΣΥ, ο Δήμαρχος Πάφου δήλωσε ότι όποια και να είναι η νέα ηγεσία του ΔΗΣΥ «περνούμε σε μια εποχή, φεύγουμε από την εποχή των μεγάλων ηγετών και πάμε σε μια εποχή συλλογικότητας».

«Δεν γίνεται να επιστρέφω το βράδυ και να με ρωτά η κόρη μου γιατί γράφουν ότι είμαι Τουρκόσπορος, επειδή κάλεσα να ψηφίσουν Μαυρογιάννη ή ψήφισα Μαυρογιάννη»

Ερωτηθείς εάν υπέβαλε υποψηφιότητα επειδή είναι ικανός και αποτελεσματικός, τόνισε ότι αυτό θα το κρίνουν οι άλλοι, λέγοντας: «νιώθω ότι είμαι εργατικός, είμαι αποτελεσματικός και το έχω αποδείξει στην πράξη».

O κος Φαίδωνος μίλησε και για τις ύβρεις που εξαπολύουν οι χρήστες του διαδικτύου για τον ίδιο. «Πρέπει επιτέλους να σταματήσουν οι ύβρεις και όσα ζούμε εμείς οι πολιτικοί μέσα από τα social media. Δεν γίνεται να επιστρέφω το βράδυ και να με ρωτά η κόρη μου γιατί γράφουν ότι είμαι Τουρκόσπορος, επειδή κάλεσα να ψηφίσουν Μαυρογιάννη ή ψήφισα Μαυρογιάννη».

Όπως είπε, γίνεται μία πολεμική από ανώνυμους που θα πρέπει να σταματήσει, τονίζοντας ότι «Οι πολιτικοί είμαστε φυσιολογικοί άνθρωποι, πρέπει να ανεχόμαστε την κριτική, αλλά όχι τις ύβρεις που επηρεάζουν τις οικογένειες μας».

 

 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X