ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Επιτέθηκε σας κανένας κλέφτης;» - Η... τρομερή ερώτηση που δέχθηκε ο Πρόεδρος

Τι απάντησε

24news team

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, επισκέφθηκε σήμερα το Δημοτικό Σχολείο, «Πεύκιος Γεωργιάδης», στον Στρόβολο, συνοδευόμενος από την Υπουργό Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, Αθηνά Μιχαηλίδου, τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη και την Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο Δόξα Κωμοδρόμου.

Μιλώντας στους μαθητές, σε συγκέντρωση που έγινε στον χώρο του σχολείου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τους ανέφερε: «να μου πείτε τί σας ενοχλεί πιο πολύ, κάτι που θα θέλατε να αλλάξουμε στο σχολείο. Μην σκεφτείτε να μην πείτε, πρέπει να μιλήσετε χωρίς να σκεφτείτε οτιδήποτε. Να μου τα πείτε όλα, να μιλήσουμε μαζί, να σας ακούσω. Είστε το μέλλον της χώρας μας και εμείς, η Κυβέρνηση, ειδικότερα εμείς που θα είμαστε για τα επόμενα πέντε χρόνια, όποιες αποφάσεις πάρουμε θα επηρεάσουν και το δικό σας μέλλον. Είναι για αυτό το λόγο που θέλω να συζητήσουμε».

Ακολούθως ο κος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σωρεία ερωτήσεων από τους μαθητές. Ένας εξ αυτών μάλιστα, έκανε τους παρευρισκόμενους να ξεσπάσουν σε γέλια όταν ρώτησε τον Πρόεδρο αν τον έχουν κλέψει ποτέ ή αν έχει δεχθεί επίθεση με τον κο. Χριστοδουλίδη να απαντά, «όχι, πρέπει να ανησυχώ, ξέρεις κάτι, έχεις καμιά πληροφορία;». Εν συνεχεία ο μικρός θέλησε να καθησυχάσει τον Πρόεδρο λέγοντάς του πως δεν χρειάζεται να ανησυχεί με τόσους αστυνομικούς που έχει γύρω του και τον προστατεύουν.

Δείτε το βίντεο

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση