ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γι' αυτό δεν συμμετέχει σε debate με τον Δημήτρη η Αννίτα (vid)

Πώς απάντησε στο κάλεσμα του ανθυποψηφίου της για debate

24news team

Λίγες μέρες πριν τις εσωκομματικές εκλογές στον ΔΗΣΥ, ο Δημήτρης Δημητρίου απηύθηνε εκ νέου κάλεσμα στην Αννίτα Δημητρίου για μεταξύ τους debate.

Η Πρόεδρος της Βουλής και υποψήφια για την Προεδρία του ΔΗΣΥ, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» στον ΑΝΤ1, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν μπορεί να συμμετάσχει σε ένα debate.

Όπως υποστήριξε, από την αρχή, η υποψηφιότητά της δεν στρεφόταν εναντίον κανενός. «Όλο αυτό το διάστημα απέφυγα την όξυνση, την ένταση, και αυτός είναι ο λόγος που υπέβαλα υποψηφιότητα, για την ενότητα. Δεν προτίθεμαι να το αλλάξω τις τελευταίες δύο μέρες».

Επιπρόσθετα, η κα Δημητρίου  δήλωσε πως «δεν έχει η μεταξύ μας επικοινωνία αλλά να επικοινωνήσουμε με τον κόσμο μας» ενώ  ξεκαθάρισε ότι αν ο κ. Δημητρίου κατέθετε το debate ως εισήγηση πιο έγκαιρα και όχι την παραμονή των εκλογών, αυτό θα οργανωνόταν πιο σωστά.

«Γι’ αυτό δεν θα μπω σε καμία συζήτηση επικοινωνιακή. Αντιλαμβάνεστε ότι παραμονή των εκλογών δεν μπορώ να στήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους τους οποίους έχω προσκαλέσει και με περιμένουν σήμερα και αύριο σε διαφορετικές επαρχίες», δήλωσε.

 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση