ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΔΗΣΥ Πάφου: Η προτίμηση του Παμπορίδη στον Λετυμπιώτη προκαλεί αναταραχή

Η τοποθέτηση Παμπορίδη προκάλεσε την αντίδραση Πάφιων υποστηρικτών των άλλων υποψηφίων Συναγερμικών για το Κοινοβούλιο

Στέλιος Ξιουρής

Οι λεπτές ισορροπίες που επικρατούν αυτή την περίοδο, μπορούν ανά πάσα στιγμή να ανατραπούν και να προκαλέσουν αναταραχή ιδιαίτερα σε μικρότερες εκλογικές περιφέρειες όπου παίζει σημαντικό ρόλο και η τελευταία ψήφος.

Κλασικό παράδειγμα και η τοποθέτηση του τέως Υπουργού Υγείας ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΜΠΟΡΙΔΗ, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της υποψηφιότητας του Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη που διεκδικεί έδρα με τον ΔΗΣΥ στην επαρχία Πάφου. Η τοποθέτηση Παμπορίδη προκάλεσε την αντίδραση Πάφιων υποστηρικτών των άλλων υποψηφίων Συναγερμικών για το Κοινοβούλιο και χωρίς χρονοτριβή και με την προώθηση των Μέσων Κοινωνικής δικτύωσης, κατέστη το θέμα συζήτησης στην πόλη του Κινύρα.

Συγκεκριμένα ο κ. Παμπορίδης τοποθετήθηκε υπέρ Λετυμπιώτη, με το σκεπτικό ότι θα πρέπει να υποστηρίζονται δημόσια συγκεκριμένοι υποψήφιοι, ώστε να καταρριφθεί το σλόγκαν ότι όλοι είναι ίδιοι και μέτριοι στην πολιτική σκηνή και καθοδηγούμενοι – ελεγχόμενοι από τις κομματικές ηγεσίες.

Ο τ. Υπ. Υγείας θεωρεί ότι ο κ. Λετυμπιώτης είναι μια φρέσκια παρουσία στην πολιτική σκηνή που θα βοηθήσει τον άνθρωπο και τον τόπο του.


Από πλευράς του ο κ. Λετυμπιώτης άδραξε την ευκαιρία και ανεβάζοντας σχετική φωτογραφία στο τουίτερ με τον πολιτικό φίλο και συμπαραστάτη του, εκθείασε τον κ. Παμπορίδη ως τον εμπνευστή της μεγαλύτερης μεταρρύθμισης των τελευταίων χρόνων που είναι το ΓΕΣΥ , κάτι που διαφάνηκε και ελέω πανδημίας.

Σημειώνεται ότι πέραν από τον Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ συμπεριλαμβάνονται και οι Γιώργος Δημητριάδης, Χαράλαμπος Πάζαρος και Λίνος Τσόκκας.

Η θέση κενώνεται μετά την αποχώρηση του απερχόμενου βουλευτή ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ , ο οποίος υπηρέτησε για 6 συναπτές θητείες, εκπροσωπώντας του Πάφιους και τον ΔΗΣΥ στον Ναό της Δημοκρατίας.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X