ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεν θα πήγαινε στη σύσκεψη στο Προεδρικό η Νομική Υπηρεσία

Αναβλήθηκε λόγω Αριστοτέλους - Έχει νοσήσει με κορωνοϊό

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Του Απόστολου Τομαρά

Η σύσκεψη που είχε συγκαλέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης προκειμένου να συζητηθούν ζητήματα που βρίσκονται στην επικαιρότητα και αφορούν αρμοδιότητες του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης αναβλήθηκε. Η σύσκεψη ήταν προγραμματισμένη για τις 6.30 το απόγευμα. Η σύσκεψη ματαιώθηκε με μια λιτή ανακοίνωση του Προεδρικού. Ως λόγος προβάλλεται η διευθύντρια των φυλακών Άννα Αριστοτέλους η οποία ενημέρωσε πως έχει νοσήσει με κορωνοϊό.

Η Νομική Υπηρεσία

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο. Ωστόσο αυτό το οποίο φαίνεται να υπάρχει μετά την εξέλιξη είναι αν στη σύσκεψη θα είχε παρουσία η ηγεσία της Νομικής Υπηρεσίας. Χωρίς να έχει γίνει γνωστό τα πρόσωπα που θα λάμβαναν μέρος στη σύσκεψη, ένεκα της αναβολής, πληροφορίες της «Καθημερινής» αναφέρουν πως πριν αναβληθεί η σύσκεψη Γενικός και Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας είχαν ενημερώσει πως δεν θα ανηφόριζαν στο Προεδρικό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Γιώργος Σαββίδης και Σάββας Αγγελίδης είχαν επικαλεστεί το χαρακτήρα της σύσκεψης που δεν ήταν υπηρεσιακή και αφορούσε την εκτελεστική εξουσία και όχι τους ιδίους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση