ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξεσπά η μητέρα του Μάριου: «Να μου πουν πού τον έχουν πετάξει»

«Ο Θεός με βοηθά. Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και του τα έχω αναθέσει όλα»

Σε θρίλερ δίχως τέλος εξελίσσεται η υπόθεση της εξαφάνισης του Μάριου Παπαγεωργίου, ο οποίος απήχθη το 2016 και από τότε δεν έχει βρεθεί το παραμικρό ίχνος του. Οι Αρχές έχουν προχωρήσει στο συμπέρασμα πως ο 26χρονος, τότε, Μάριος είναι νεκρός, ωστόσο οι συλληφθέντες δεν έχουν δώσει κάποιο στοιχείο που θα οδηγήσει στη σορό του.

«Ο Θεός με βοηθά. Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και του τα έχω αναθέσει όλα. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει μέχρι τέλους και θα βοηθήσει τους κυρίους οι οποίοι όταν γίνονταν τα δικαστήρια μου έλεγαν συλλυπητήρια, τους τα αποδίδω και εγώ τώρα. Να τους φωτίσει ο Θεός να μας πει πού τον έχουν πετάξει, τίποτε άλλο δε θέλουμε», ανέφερε η μητέρα του άτυχου Μάριου στο Action24.

«Ευχαριστώ τον Θεό που με κρατάει όρθια και παρακαλώ του κυρίους να τους φωτίσει ο θεός να μιλήσουν και να πουν πού έχουν πετάξει το παιδάκι μου για να του αποδώσω την τιμή που του αξίζει», συνέχισε χαρακτηριστικά.

H μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου σημείωσε ακόμη: «Ευχαριστώ την Ελληνική Αστυνομία και την Ελληνική δικαιοσύνη που φτάσανε στην αρχή του τέλους και εύχομαι να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα, να σταματήσει αυτό το δράμα και να ηρεμήσει η ψυχούλα του εκεί που είναι».

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X