ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δολοφονία M.Παπαγεωργίου: Δύο αστυνομικοί ανάμεσα στους υπόπτους

Γιοι του φερόμενου ως εγκέφαλου

Με τη μορφή χιονοστιβάδας έρχονται οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της αρπαγής, δολοφονίας κι εξαφάνισης της σορού του Μάριου Παπαγεωργίου το 2012. Πέραν των δύο ανδρών που συνελήφθησαν και φέρονται να έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο -καταρχάς στην εξαφάνιση του πτώματος- το γραφείο του ανακριτή αναμένεται να περάσουν για να δώσουν εξηγήσεις και δύο αστυνομικοί.

Ο ένας φέρεται να έχει αποταχθεί κι ο άλλος φέρεται να υπηρετεί μέχρι και σήμερα στο ΑΤ Βούλας. Πρόκειται για αδέλφια, οι οποίοι είναι γιοι του φερόμενου ως εγκέφαλου του στυγερού εγκλήματος.

Το υλικό που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί μετά τις παραγγελίες του ανακριτή, περιλαμβάνει πληροφορίες για τους δύο για τους οποίους εκδόθηκαν εντάλματα και συνελήφθησαν κι ενδείξεις για τέσσερα ακόμη άτομα, μεταξύ των οποίων και δύο γιων αστυνομικών του φερόμενου ως αρχηγού. Ο «εγκέφαλος» φέρεται να είχε μεγάλη επιρροή στην ομάδα του και μάλιστα όπως αναφέρουν άνθρωποι που έχουν γνώση της υπόθεσης, τον φοβόνταν.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να εκδοθούν κι άλλα εντάλματα σύλληψης, καθώς υπάρχουν ενδείξεις για εμπλοκή άλλων τεσσάρων ατόμων, συμπεριλαμβανομένων των δύο προαναφερθέντων αστυνομικών.

Κρατούν κλειστά τα στόματά τους οι συλληφθέντες

Σε ό,τι αφορά στους δύο συλληφθέντες, κρατούν τα στόματά τους ερμητικά κλειστά. Οι δύο άνδρες ηλικίας 53 και 54 ετών χαρακτηρίζονται ως «σκληροί» και σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, αρνούνται να συνεργαστούν στο ελάχιστο.

Αξίζει να σημειωθεί πως αμφότεροι είχαν καταθέσει στο Ανθρωποκτονιών, ενώ είχαν καταθέσει κι ως μάρτυρες στη δίκη. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν να ερευνούν εξονυχιστικά την υπόθεση και στο στόχαστρό τους βρέθηκε η περιοχή του Κιθαιρώνα, εκεί που πιθανολογούν ότι μεταφέρθηκε αρχικά ο Μάριος Παπαγεωργίου πριν τον οδηγήσουν στην Φθιώτιδα όπου και τον εξαφάνισαν.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση