ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαμός σε γάμο με... τρίγαμο γαμπρό - Tον έσπασαν στο ξύλο (vid)

Το αποκάλυψε η πρώτη σύζυγος

Αντιμέτωπος με την οργή των θυμωμένων καλεσμένων του βρέθηκε ένας γαμπρός στο Πακιστάν, ανήμερα του γάμου του, όταν η πρώτη του σύζυγος εμφανίστηκε ξαφνικά και είπε στη νέα νύφη πως ήταν ήδη παντρεμένος όχι με μία, αλλά με άλλες δύο γυναίκες.

Ο Ασίφ Ραφίκ Σιντίκι, που περιγράφεται ως ένας άνδρας στα 30, με γενειάδα, δέχτηκε τις σφαλιάρες του πλήθους, με το πουκάμισο και το παντελόνι του να έχουν σκιστεί μετά την αποκάλυψη. Ο γαμπρός, τελικά, που σώθηκε χάρη σε κάποιους αγνώστους κατέληξε να κρυφτεί κάτω από ένα λεωφορείο.

Παρόλο που η πολυγαμία είναι νόμιμη στο Πακιστάν και ένας άνδρας μπορεί να έχει μέχρι και 4 συζύγους, πρέπει να πάρει την συγκατάθεση των προηγούμενων συζύγων του εάν θέλει να ξαναπαντρευτεί. Φαίνεται όμως πως αυτός ο Πακιστανός γαμπρός παρέλειψε αυτό το σημαντικό στάδιο και η νέα του σύζυγος και η οικογένειά της έμαθαν για τους προηγούμενους γάμους του όταν μια εξοργισμένη γυναίκα μπήκε στην αίθουσα που πραγματοποιούνταν το γλέντι στο Καράτσι και άρχισε να φωνάζει.

Η πρώτη του σύζυγος αποκάλυψε πως είναι παντρεμένος ήδη δύο φορές

«Τι συμβαίνει αδερφή;» ρώτησε ένας από τους συγγενείς της νύφης όπως φαίνεται στο βίντεο που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η γυναίκα, με το όνομα Μαντίχα Σιντίκι, έσπευσε αμέσως να εξηγηθεί. «Είναι ο άνδρας μου και πατέρας αυτού του παιδιού. Μου είπε ότι θα πήγαινε στο Χαϊντεραμπάντ για τρεις ημέρες» υποστήριξε. Στην συνέχεια, η οικογένεια προσπάθησε να την οδηγήσει σε μία άλλη, παρακείμενη αίθουσα, κάτι που της έδωσε την ευκαιρία να δείξει μερικούς από τους ανθρώπους που ισχυριζόταν ότι ήταν συγγενείς της. «Αυτή είναι η πεθερά μου και αυτή είναι η συνυφάδα μου, που είπε ότι η μητέρα της ήταν άρρωστη εδώ και τρεις ημέρες» συνέχισε η πικραμένη σύζυγος, προτού μιλήσει στην νεόνυμφη. «Δεν το ήξερες ότι ήταν άνδρας μου; Δεν σκέφτηκε καθόλου ούτε αυτό το αθώο παιδί».

Αλλά δεν σταμάτησε εκεί: η κυρία Σιντίκι είπε επίσης, πως παντρεύτηκαν το 2016, μετά την γνωριμία τους στο Πανεπιστήμιο της Ουρτνού στο Καράτσι, όπου εργάζεται ο γαμπρός. Στην συνέχεια, αποκάλυψε πως παντρεύτηκε μυστικά την δεύτερη σύζυγό του, με το όνομα Ζεχρά Ασράφ, μια καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Τζινάχ στο Καράτσι, το 2018. Είπε επίσης, πως η ίδια έμαθε για τον δεύτερο γάμο του, όταν η νέα του σύζυγος του έστειλε μήνυμα στο κινητό της και πως ο σύζυγός της ενώ αρχικά αρνήθηκε τον δεύτερο γάμο του, στο τέλος το παραδέχτηκε. Μάλιστα, η δεύτερη σύζυγός του ήταν αυτή που την ενημέρωσε για τον τρίτο του γάμο, κάτι που την έκανε έξαλλη.

Αξέχαστο θα του μείνει το ξύλο που έφαγε ο γαμπρός

Δεν είναι απολύτως σαφές τι συνέβη μετά. Ωστόσο, η αστυνομία που κλήθηκε στη σκηνή, δήλωσε στο BBC πως οι συγγενείς της νύφης επιτέθηκαν στον γαμπρό. Οι αξιωματικοί έσωσαν τον γαμπρό μεταφέροντάς τον σε ένα κοντινό αστυνομικό τμήμα, αλλά οι συγγενείς της νύφης τους ακολούθησαν και τον περίμεναν να βγει.

Μόλις έκανε την εμφάνισή του, άρχισαν να τον χτυπούν και πάλι με αποτέλεσμα να τον αναγκάσουν να κρυφτεί κάτω από ένα λεωφορείο. Στο βίντεο, ακούγονται φωνές που τον απειλούν πως αν δεν βγει, θα βάλουν φωτιά στο λεωφορείο. Τότε, αναγκάστηκε τελικά να βγει φωνάζοντας «ένα λεπτό, ένα λεπτό» και για καλή του τύχη, κάποιοι παρεμβαίνουν για να αποτρέψουν περαιτέρω βία.

Σύμφωνα με την επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος, δεν έχει γίνει κάποια καταγγελία. «Είναι ένα οικογενειακό ζήτημα και οι καταγγέλλοντες πρέπει να πάνε στο δικαστήριο για να διευθετήσουν τα προβλήματά τους» δήλωσε.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X