ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραγικός θάνατος: 12χρονη πυροβόλησε κατά λάθος τον 11χρονο αδελφό της

ΗΠΑ: Είχαν πάει για κυνήγι με τον 19χρονο θετό αδελφό τους

Τραγική κατάληξη είχε το κυνήγι για κουνέλια στο οποίο συμμετείχαν ένας 11χρονος, η 12χρονη αδερφή του και ο 19χρονος θετός αδερφός τους στο Μισισσίπι των ΗΠΑ όταν το κορίτσι πυροβόλησε κατά λαθος στο κεφάλι τον ανήλικο με αποτέλεσμα αυτός να χάσει τη ζωή του.

Η τραγωδία σημειώθηκε το Σάββατο έξω από το σπίτι της γιαγιάς των τριών παιδιών στην περιοχή Alex Knight Road.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης ο 11χρονος γονάτισε για να δώσει την καραμπίνα στην 12χρονη αδερφή του ώστε και αυτή να πυροβολήσει για κουνέλια αλλά - άγνωστο γιατί - σηκώθηκε όρθιος με αποτέλεσμα όταν έγινε ο πυροβολισμός από το κορίτσι να χτυπηθεί στο κεφάλι.

Το αγόρι μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή λόγω των τραυμάτων που του προκάλεσε στο κεφάλι η 22αρα καραμπίνα.

Μετά τον θάνατο του 11χρονου η οικογένεια του επέδειξε μεγαλείο ψυχής ανακοινώνοντας ότι θα προχωρήσει σε δωρεά οργάνων. «Μέσα από αυτή την τραγωδία κάποιο παιδί ή κάποια παιδιά στη χώρα θα λάβουν τα όργανα που μπορεί να αποδειχθούν δώρα ζωής» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Η έρευνα για την υπόθεση παραμένει σε εξέλιξη ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν θα ασκηθούν κατηγορίες στην 12χρονη.

Πηγή: protothema.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση