ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φορούσε φανέλα του Παναθηναϊκού και τον ξυλοκόπησαν

«Θα τον είχαν σκοτώσει»

Σοκ προκαλεί η περιγραφή του πατέρα του 26χρονου, ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης έπεσε θύμα μιας άγριας επίθεσης με οπαδικά κίνητρα στον Νέο Κόσμο, για όσα βίωσε ο γιος του στα χέρια των μανιασμένων χούλιγκαν που του ζητούσαν να βγάλει τη φανέλα του.

Όπως λέει στο protothema.gr ο κ. Καζαντζής, ο γιος του είχε μόλις επιστρέψει από το ΟΑΚΑ και κάθισε να δει τους βραδινούς αγώνες σε μια καφετέρια, στην πλατεία του Αγίου Σώστη, μαζί με μια φίλη του.

Κάποια στιγμή, δύο άγνωστοι τον πλησίασαν και του ζήτησαν να βγάλει τη φανέλα του Παναθηναϊκού αλλά εκείνος αρνήθηκε. Μέσα σε λίγα λεπτά μια ομάδα 10-15 ατόμων τον είχε ρίξει στο έδαφος και τον ξυλοκοπούσε με μπουνιές και μεταλλικά αντικείμενα.

«Ο μικρός είχε πάει στο γήπεδο χθες. Γύρισε την ώρα που τελείωσε ο αγώνας και κάθισε στο καφέ να δει την ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Καθόταν στην καρέκλα με μια κοπέλα, τον πλησίασαν δύο παιδιά και του λένε 'έλα μέσα στην πλατεία που σε θέλω'. Αυτός δεν έδωσε σημασία και έφυγε. Μετά έρχεται ένας άλλος και του λέει το ίδιο. Του απάντησε 'άσε με ρε φίλε, βλέπω τον αγώνα'. Του λέει 'τι ήρθες να μας δείξεις εδώ; Και φοράς και τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Να μας κάνεις τον τσαμπουκά; Θα σε σπάσουμε στο ξύλο, να σηκωθείς να φύγεις από εδώ πέρα'. Και του λέει (ο γιος μου) 'συγγνώμη ρε παιδιά, από που να φύγω; Από το σπίτι μου; Εδώ μεγάλωσα'. Και τον πιάνουν και τον τραβάνε και τον φέρνουν από εδώ και σηκώνονται 10 άτομα από το ένα μαγαζί και άλλοι 5 από το άλλο και αρχίζουν και τον πλακώνουν στο ξύλο. Και τον βαρούσαν με τις κάνατες τις σιδερένιες, του νερού, και τον είχαν βάλει κάτω και τον πατούσαν», περιγράφει στο protothema.gr ο πατέρας του 26χρονου και τονίζει πως αν δεν καλούσε σε βοήθεια μια κοπέλα από το διπλανό μαγαζί ο γιος του θα μπορούσε να είναι νεκρός...

«Τον πατούσαν στο κεφάλι και τον χτυπούσαν με τις κανάτες. Έχει μώλωπες,στο πρόσωπο, στα αυτιά. Και αν δεν ήταν η κοπέλα του διπλανού μαγαζιού και να φωνάζει 'αφήστε το παιδί' και 'Αστυνομία, Αστυνομία' θα τον σκότωναν» προσθέτει ο κ. Καζαντζής.

Οι δράστες κατάφεραν να πάρουν τελικά τη φανέλα του 26χρονου καθώς και ένα τσαντάκι με προσωπικά του αντικείμενα ενώ ο νεαρός με τραύματα στο κεφάλι και στα πλευρά πήγε στην ΓΑΔΑ για να καταγγείλει την επίθεση.

«Δεν ήταν 5 (οι δράστες), 15 ήταν αλλά δεν τους γνώριζε, δεν τους ήξερε. Του την έβγαλαν τη φανέλα, αφού έμεινε γυμνός το παιδί» καταλήγει ο πατέρας του θύματος.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση