ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το ημερολόγιο της Καρολάιν:«Δεν ξερω αν μπορώ να συνεχίσω με τον Μπάμπη»

«Τον αγαπάω τόσο που δεν μπορώ να τον αφήσω και ας μου κάνει κακό αυτή η σχέση»

Μια ταραχώδη σχέση με τον σύζυγό της - και καθ’ ομολογία δολοφόνο της - με πολλές εντάσεις και συγκρούσεις, περιέγραφε στο κρυπτογραφημένο ημερολόγιο της η άτυχη Καρολάιν, η οποία φαίνεται πως σκεφτόταν να εγκαταλείψει τον πιλότο από τον Δεκέμβριο του 2019.

Σύμφωνα με τις σημειώσεις της, στο προσωπικό της ημερολόγιο που πλέον αποτελεί στοιχείο της δικογραφίας, η 21χρονη κοπέλα είχε επιτεθεί στον 32χρονο άνδρα της. «Τον χτύπησα, τον έβρισα και εκείνος έσπασε τη πόρτα» έγραφε η άτυχη κοπέλα, ενώ σε άλλη σημείο του ημερολογίου τους ανέφερε πως δεν ήταν καλά. «Δεν είμαι καλά, είμαι πολύ στεναχωρημένη, προφανώς δεν θα έκανε ποτέ κακό στο μωρό μου…», σημείωνε η Καρολάιν περιγράφοντας μια ιδιαίτερα συγκρουσιακή σχέση με τον σύντροφο της. Φυσικά, οι περιγραφές αυτές δεν θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν το αποτρόπαιο έγκλημα ή να δώσουν το «πάτημα» για ελαφρυντικό στον κατηγορούμενο, όπως ανέφεραν νομικές πηγές.

Οι σημειώσεις της Καρολάιν

Ειδικότερα, στο κρυπτογραφημένο ημερολόγιο της η νεαρή κοπέλα και μητέρα της ενός έτους Λυδίας στις 15 Νοεμβρίου του 2019 έγραφε τα εξής: «Είμαι 18 χρονών και θέλω να προσπαθήσω να κάνω μωρό! Δεν το έχω πει ακόμα στον Μπάμπη. Γιατί σήμερα τσακωθήκαμε και του είπα για να τον πληγώσω πως κάποιες φορές πιστεύω πως δεν πειράζει που χάσαμε το μωρό μας γιατί δεν χρειάζεται να βλέπω την οικογένειά του. Το μετάνιωσα την ώρα που το είπα. Όταν βγαίνω εκτός εαυτού δεν με ενδιαφέρει πόσο θα τον πληγώσω. Βασικά θέλω να τον πληγώσω όσο περισσότερο μπορώ. Πιστεύω πως είναι επειδή νιώθω η ίδια τόσο πληγωμένη, πολλές φορές βγάζω όλο το θυμό και τη θλίψη στον Μπάμπη. Δεν του αξίζει να του φέρομαι έτσι αλλά μερικές φορές δεν καταλαβαίνει τι χρειάζομαι και πως το μόνο που χρειάζομαι είναι να είναι δίπλα μου».

Σε άλλη σημείωση του το θύμα αναφέρει: «Χθες τσακωθήκαμε με το Μπάμπηγιατί των ορμονών μου ξέσπασα πάνω του. Του φώναξα, τον χτύπησα και του είπα πως δεν θέλω το μωρό μας. Δε μιλήσαμε καθόλου για αυτό χθες και σήμερα ξυπνήσαμε καλά, φάγαμε, περάσαμε ωραία αλλά το απόγευμα με ρώτησε για χθες. Δεν είμαι καλά είμαι πολύ στεναχωρημένη, προφανώς δεν θα έκανε ποτέ κακό στο μωρό μου. Η αγάπη μου για αυτό είναι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο. Είμαι τόσο επηρεασμένη από τις ορμόνες μου που ο Μπάμπηςθα έπρεπε να το ξέρει. Ντρέπομαι να του το πω. Ξέρω ότι θα με στηρίξει αλλά εγώ δεν μπορώ να του το πω. Δεν είμαι καλά αλλά προσπαθώ για το μωρό μου. Δεν θέλω να νιώθει πως η μαμά του δε το θέλει και δεν το αγαπάει. Τα ορμονικά μου προβλήματα είναι δικά μου. Το ότι επηρεάστηκε ο Μπάμπης αυτό δε σημαίνει ότι αφορά εκείνον».

Στις 30.12.19, η Καρολάιν και πάλι περιγράφει ένα σκηνικό απόλυτης έντασης και σύγκρουσης με τον 32χρονο που φτάνει μάλιστα ακόμη και στην χειροδικία: «Σήμερα τσακώθηκα με τον Μπάμπη. Λίγο αφού φάγαμε πρωινό (….) τον χτύπησα τον έβρισα και πήγα στο γραφείο. Όλη μέρα με ρώταγε τι θέλω να φάω. Δεν έφαγα τίποτα. Είμαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και δε μπορώ να κοιμηθώ έχω τρομερή ένταση. …Βγήκα στο μπαλκόνι μόνο με τη μπλούζα και έκλαιγα δεν είμαι καλά.».

Δολοφονία Καρολάιν: Πληροφορίες και για τρίτο πρόσωπο

Σε άλλη σημείωση με ημερομηνία 31.12.19 γράφει: «Τσακώθηκε με το Μπάμπηξανά. Αυτή τη φορά πολύ. Τον χτύπησα τον έβρισα και έσπασε τη πόρτα. Το μόνο που ήθελα ήταν να με ρωτήσει αν ήμουν καλά όταν ξύπνησα. Ξύπνησα τόσο αδύναμη και κουρασμένη. Σκέφτομαι να φύγω. Να πάω στην αδελφή μου, δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω με το Μπάμπη. Τον αγαπάω τόσο που δεν μπορώ να τον αφήσω και ας μου κάνει κακό αυτή η σχέση».

Στις 3 Ιουλίου του 2020, όταν πια η μικρή Λυδία είχε κλείσει ένα μήνα, η 20χρονη κοπέλα περιέγραφε: «Σήμερα η μικρή μου έκλεισε ένα μήνα και σήμερα είναι η μέρα που είπα στο Μπάμπη πως θέλω να φύγω από το σπίτι. ….Ένιωθα και νιώθω άθλια. Μόλις έφυγε για να πάει το χαρτί που μας έστειλαν για μια εξέταση της μικρής άρχισα να ψάχνω σπίτια. Βρήκα ακριβώς αυτό που έψαχνα στο Χαλάνδρι. Όταν γύρισε από το νοσοκομείο (το μωρό το διάστημα εκείνο νοσηλευόταν) με ρώτησε αν θέλω να χωρίσουμε. Δεν του απάντησα. …Μετά από αρκετά κλάματα και φωνές του είπα πως σκεφτόμουν πριν μείνω έγκυος να τον αφήσω αλλά μετά έμεινα έγκυος, οπότε έμεινα μαζί του για να μη μεγαλώσει η κόρη μου χωρίς τους δυο γονείς της».

carolain-text

Διαβιβαστικό

Οι παραπάνω σημειώσεις της Καρολάινπεριλαμβάνονται στο διαβιβαστικό έγγραφο που περιλαμβάνεται στη δικογραφία έκτασης 26 σελίδων.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο έγγραφο αυτό ο 29χρονος πιλότος υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι υπήρξε ένταση μεταξύ τους και παραλίγο να χτυπούσε το μωρό. Ο ίδιος λέει ότι προσπάθησε να ηρεμήσει την Καρολάιν, εκείνη τους έδιωχνε ενώ όταν εκείνος άφησε το μωρό δίπλα της, η κοπέλα με τα δυο της χέρια το πέταξε στο λίκνο που υπήρχε δίπλα. Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι η 20χρονη του είπε πως δεν θέλει το μωρό δίπλα της. Μάλιστα, υποστήριξε ότι δυο τρεις φορές είχε πει στο θύμα: «τη μικρή δε θα την ξαναχτυπήσεις».

Ακόμη, από το διαβιβαστικό προκύπτουν τα εξής:

Στις 6: 15 στις 11.5.21 ο πιλότος επικοινώνησε με το τηλεφωνικό κέντρο της άμεσης δράσης και κάλεσε σε βοήθεια. Από το ηχητικό απόσπασμα της κλήσης προέκυψε ότι δεν μπορούσε να μιλήσει καθαρά, ωστόσο κατάφερε να αναφέρει τη διεύθυνση που βρίσκονταν. Οι αστυνομικοί πήγαν στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά και μπήκαν στο σπίτι από το παράθυρο που βρίσκεται στο πίσω μέρος του υπογείου το οποίο βγαλμένο. Μετά από έρευνα βρήκαν την Καρολάιν νεκρή στον δεύτερο όροφο. Στο λαιμό του θύματος υπήρχε τυλιγμένο ένα ύφασμα, τα χέρια του ήταν δεμένα πισθάγκωνα, ενώ πάνω στη πλάτη του ήταν ακουμπισμένο το μωρό. Στο πάτωμα της σοφίτας δίπλα στο κρεβάτι βρίσκονταν ο πιλότος σε εμβρυακή στάση, τα χέρια του ήταν δεμένα μπροστά από το σώμα του και δεμένα με τα πόδια. Για δέσιμο είχε χρησιμοποιηθεί σπάγκος. Στο στόμα του υπήρχε τυλιγμένη καφέ κολλητική ταινία. Οι αστυνομικοί – σύμφωνα με το διαβιβαστικό – στη κουπαστή (μεταξύ του ισογείου και του πρώτου ορόφου) βρήκαν κρεμασμένο ένα σκυλί με το λουρί του. Ο πιλότος είπε στους αστυνομικούς ότι τρεις άνδρες μπήκαν να τους ληστέψουν, κ.λπ.


  • Η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει πως ο θάνατος της Καρολάιν επήλθε μεταξύ της 4 και 5 τα ξημερώματα, ενώ συμπεραίνεται ότι δεν επήλθε ακαριαίως αλλά ήταν αγωνιώδης.

    - Η μητέρα του θύματος κατέθεσε πως δεν είχαν πέσει στην αντίληψή της ιδιαίτερα προβλήματα στη σχέση της κόρης της με το σύζυγό της.

    - - Από την έρευνα του οπτικού υλικού των καμερών γύρω από την περιοχή δεν προέκυψε κάποια ύποπτη κίνηση ή στάση αυτοκινήτου ή πεζού.

    Η κάμερα και τα μηνύματα

    Στο διαβιβαστικό αναφέρεται ότι η τελευταία εγγραφή στην κάμερα ασφαλείας στο σπίτι στα Γλυκά Νερά στις 12: 26 τα ξημερώματα. Από το κινητό του θύματος βρέθηκαν τρεις αναζητήσεις στη πλατφόρμα booking όπου φέρεται ότι αναζητούσε ξενοδοχεία. Οι αναζητήσεις αυτές είναι μεταξύ 00:37 και 00:38.

    Ακόμη από το διαβιβαστικό προκύπτει πως στις 23:18 εμφανίζεται μήνυμα στο κινητό του κατηγορούμενου, που προέρχονται από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του θύματος που ου έγραφε «you stupid». Στις 23: 42 εμφανίζεται εισερχόμενο μήνυμα από το Facebook του θύματος στο Facebook του 32 χρονου με περιεχόμενο: «Το πρωί μην την αφήσεις μαζί μου».

    Σύμφωνα με την αστυνομία από το σύνολο προανακριτικού υλικού δεν έχουν προκύψει ενδείξεις παρουσίας άλλων προσώπων στον τόπο του εγκλήματος. Επίσης αναφέρεται ότι η περιγραφόμενη ληστεία παρουσιάζει χαρακτηριστικές ομοιότητες με τη ληστεία άλλου συναδέλφου του που είχε γίνει το 2018 στο Αλεποχώρι

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X