ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θαλασσίτης: «Θρίλερ» με την διαθήκη - Είχε 1 εκατ. λίρες και βρέθηκαν μόνο 9.000

Πολλά ερωτηματικά στην οικογένεια

Ανοιξε η διαθήκη του Μάικ Θαλασσίτη, του 26χρονου Κύπριου που είχε βρεθεί νεκρός σε δάσος στο Λονδίνο πριν από έξι μήνες και συγκεκριμένα στις 16 Μαρτίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο θάνατός του είχε αποδοθεί σε αυτοκτονία, αφού ο πρώην ποδοσφαιριστής και παίκτης ριάλιτι βρέθηκε απαγχονισμένος.

Πολλά ερωτηματικά στην οικογένεια με την διαθήκη

Ωστόσο αυτό που δημιουργεί πλέον πολλά ερωτηματικά στην οικογένεια του 26χρονου είναι ότι στη διαθήκη υπήρχε το ποσό των 9.000 λιρών. Σημειώνεται ότι ο Μάικ Θαλασσίτης από την συμμετοχή του στο ριάλιτι «Love Island» το 2017 είχε εισπράξει ποσό πάνω από 1 εκατομμύριο λίρες.

Ο 26χρονος είχε γεννηθεί στο Εντμοντον του Λονδίνου, αλλά είχε καταγωγή από την Κύπρο. Η αγάπη του για τον αθλητισμό τον ώθησε να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και να αγωνιστεί σε ομάδες τόσο στην Αγγλία, όσο και στη Γαλλία.

Οι λόγοι της αυτοκτονίας δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμη, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θάνατος της γιαγιάς του, αλλά και ενός πολύ καλού του φίλου σε σύντομο χρονικό διάστημα έκαναν τον 26χρονο να βάλει τέλος στη ζωή του.

Πηγή: iefimerida.gr 

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X