ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συνελήφθησαν τρία άτομα για την αρπαγή της 15χρονης στο Περιστέρι

«Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή ανηλίκου»

Στη σύλληψη τριών ατόμων για την υπόθεση της «αρπαγής» -όπως την αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.- προχώρησαν οι αρχές.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «συνελήφθησαν τρία άτομα και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή ανηλίκου, καθώς εμπλέκονται στην υπόθεση εξαφάνισης ανήλικης».

Τι είναι το αδίστακτο κύκλωμα «loverboys» από το οποίο κινδυνεύει η Φωτεινή

Εντοπίστηκε η 15χρονη Φωτεινή - Αρνήθηκε να δώσει κατάθεση

Επικίνδυνη η εξαφάνιση της 15χρονης Φωτεινής - Συναγερμός για κύκλωμα «loverboys»

«Μεσημβρινές ώρες χθες, Μ. Πέμπτη 21 Απριλίου 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, στο πλαίσιο μεθοδικών και επισταμένων ερευνών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριακών στοιχείων και δεδομένων, ανευρέθη στο κέντρο της Αθήνας η ανήλικη για την οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση την 19-04-2022» συμπληρώνεται στην ανακοίνωση.

«Η ανήλικη διεκομίσθη με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. σε δημόσιο νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις, όπου και παρέμεινε νοσηλευόμενη, ενώ παράλληλα εξετάστηκε και από ιατροδικαστή» τονίζει η ανακοίνωση και καταλήγει πως «με την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων, στο πλαίσιο της προανάκρισης, εξειδικευμένοι Αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, παρουσία ειδικού παιδοψυχολόγου, εξέτασαν σχετικά την ανήλικη και προέκυψε η εμπλοκή των ανωτέρω ατόμων στην υπόθεση, γεγονός για το οποίο ενημερώθηκε σχετικά αρμόδιος εισαγγελικός λειτουργός».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Συνελήφθησαν τρία άτομα και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή ανηλίκου, καθώς εμπλέκονται στην υπόθεση εξαφάνισης ανήλικης την 19-04-2022.

Πιο αναλυτικά, μεσημβρινές ώρες χθες, Μ. Πέμπτη 21 Απριλίου 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, στο πλαίσιο μεθοδικών και επισταμένων ερευνών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριακών στοιχείων και δεδομένων, ανευρέθη στο κέντρο της Αθήνας η ανήλικη για την οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση την 19-04-2022.

Η ανήλικη διεκομίσθη με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. σε δημόσιο νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις, όπου και παρέμεινε νοσηλευόμενη, ενώ παράλληλα εξετάστηκε και από ιατροδικαστή.

Με την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων, στο πλαίσιο της προανάκρισης, εξειδικευμένοι Αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, παρουσία ειδικού παιδοψυχολόγου, εξέτασαν σχετικά την ανήλικη και προέκυψε η εμπλοκή των ανωτέρω ατόμων στην υπόθεση, γεγονός για το οποίο ενημερώθηκε σχετικά αρμόδιος εισαγγελικός λειτουργός.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

ΠΗΓΗ: In.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X