ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί για διαρροή βίντεο από την δολοφονία Ζαμπούνη

Φέρεται να ομολόγησαν

Δύο αστυνομικοί συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου για τη διαρροή βίντεο στο οποίο φαίνεται η σωρός του 44χρονου που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στον Νέο Κόσμο.

Οι κατηγορούμενοι που φέρεται να ομολόγησαν ότι αυτοί έκαναν την καταγραφή και τη διαρροή παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο.

Για την υπόθεση το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναφέρει τα εξής:

«Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθησαν σήμερα το πρωί (15/1) δύο αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, στο πλαίσιο διερεύνησης της αναπαραγωγής βιντεοληπτικού υλικού στον ηλεκτρονικό τύπο, στο οποίο αποτυπώνεται το θύμα που τραυματίστηκε θανάσιμα την 14-01-2023 στην περιοχή του Νέου Κόσμου Αττικής.

Πρόκειται για τα μέλη πληρώματος το οποίο προσέτρεξε στο σημείο που έλαβε χώρα το εν λόγω περιστατικό, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου από κοινού.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε, ο ένας αστυνομικός βιντεοσκόπησε το χώρο του περιστατικού με το κινητό του τηλέφωνο και απέστειλε το υλικό στον έτερο κατηγορούμενο, ο οποίος στη συνέχεια προέβη στη διακίνησή του σε τρεις επιπλέον αστυνομικούς.

Από τις έρευνες κατασχέθηκαν τα κινητά τηλέφωνα των κατηγορουμένων, τα οποία θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

Πηγή: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση