ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Είδα ότι βγάζει λεφτά και ενθουσιάστηκα... έπαιρνα 100-150 ευρώ»

15χρονη περιγράφει πώς την παρέσυραν στο κύκλωμα μαστροπείας

Συνολικά πέντε άτομα έχουν συλληφθεί για το κύκλωμα μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών στην Αττική καθώς η Αστυνομία προχώρησε σε ακόμα δύο συλλήψεις.

Πρόκειται για μια 26χρονη η οποία κατηγορείται για μαστροπεία τελεσθείσα σε βάρος ανήλικης κατά συρροή και έναν 64χρονο, κατηγορούμενο για «γενετήσιες πράξεις με ανήλικη που συμπλήρωσε τα 15 έτη έναντι αμοιβής, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση». Η 26χρονη φέρεται να έκλεινε τα ραντεβού σε μια 17χρονη κοπέλα, την οποία και συνόδευε στους «πελάτες», ενώ ο 64χρονος κατηγορείται ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή με δύο ανήλικες, ηλικίας 15 και 17 ετών.

Την ίδια ώρα, μια 15χρονη, φίλη της 17χρονης και θύμα του κυκλώματος, μιλώντας στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, αποκάλυψε πώς έπεσε στα «δίχτυα» τους και περιέγραψε όσα βίωσε. «Τους ανθρώπους αυτούς δεν τους ήξερα, τους έμαθα από τη 17χρονη, την οποία ήξερα από την ηλικία των 14, όταν δεν έκανε αυτή τη δουλειά. Μετά την παρέσυρε η... και άρχισε να εκδίδεται. Από τα 100 ευρώ της έδινε τα 50, πάντα της έδινε κάποιο ποσό. Τη συμπαθούσε την..., την έβλεπε σαν μεγαλύτερη αδερφή», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια περιέγραψε πώς την παρέσυρε: «Την προσέγγισε με τα νυχτερινά μαγαζιά, για να βγαίνουν και να πηγαίνουν βόλτες μαζί. Της έδειξε μια άλλη ζωή. Μας είχε πει ότι την είχε παρασύρει εκείνη και άλλη μια κοπέλα. Μας έλεγε πως αν δεν υπήρχε εκείνη δεν θα είχε μπλέξει... Έκλειναν ραντεβού με μεγαλύτερους άνδρες και έπαιρναν λεφτά. Από τον έναν πελάτη, γνώριζε τους άλλους».

Σε ερώτηση σχετικά με τον λόγο που ενεπλάκη και η ίδια στο κύκλωμα, το κορίτσι που αποκάλυψε στη μητέρα της όσα βίωνε και έπειτα απευθύνθηκε στην Αστυνομία, εξήγησε: «Είδα ότι βγάζει λεφτά και ενθουσιάστηκα. Έπαιρνα 100-150 ευρώ. Το έκανα για δύο εβδομάδες».

Οι τρεις πρώτοι συλληφθέντες και ο ρόλος της «Λορέλας»

Για την υπόθεση είχαν συλληφθεί την προηγούμενη εβδομάδα τρία άτομα. Κομβικό ρόλο στο κύκλωμα είχε μια 31χρονη με το όνομα «Λορέλα», η οποία από τις αρχές του 2022 είχε αναπτύξει φιλική σχέση με μια 15χρονη και τη βοηθούσε να βρίσκει «πελάτες» ώστε να εκδίδεται παίρνοντας ποσοστά από τις αμοιβές. Η 31χρονη, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, συνελήφθη στο σπίτι της στον Κολωνό, όπου κάποιοι γείτονές της είχαν παρατηρήσει τις «περίεργες» επαφές που είχε με μαθήτριες της περιοχής.

Το δεύτερο άτομο που συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα, είναι ένας 34χρονος, ο οποίος ήταν φίλος της «Λορέλας». Ο 34χρονος, από τα μέσα Απριλίου του 2023, απέκτησε επαφή με την παραπάνω ανήλικη και με μία 17χρονη τότε φίλη της, προτείνοντας σε αυτές να τις διευκολύνει στην αναζήτηση - εύρεση πλούσιων «πελατών» για ερωτικές συνευρέσεις επί πληρωμή, ενώ τις φωτογράφισε με τα εσώρουχά τους, αναρτώντας τις φωτογραφίες σε διαδικτυακό ιστότοπο μέσω του οποίου κλείστηκαν και πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον 10 ερωτικά ραντεβού σε διάφορα ξενοδοχεία του κέντρου των Αθηνών.

Ο τρίτος συλληφθείς κατηγορείται ότι εντός του χρονικού διαστήματος Ιουλίου - Αυγούστου του 2023, συνευρέθηκε ερωτικά εντός της οικίας του στον Κορυδαλλό με τις δύο ανήλικες, καταβάλλοντας σε αυτές ως αμοιβή το ποσό των 100 ευρώ έκαστη.

Οι τρεις συλληφθέντες κατηγορούνται- κατά περίπτωση- για μαστροπεία σε βάρος προσώπου νεότερου των δεκαπέντε ετών, κατ' εξακολούθηση, μαστροπεία σε βάρος ανηλίκου με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας κατ' εξακολούθηση, πορνογραφία (παραγωγή, διανομή και κατοχή) με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων, μέσω πληροφοριακών συστημάτων κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή, κατ' επάγγελμα, καθώς και γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, σε βάρος προσώπου νεοτέρου των δεκαπέντε ετών και προσώπου μεγαλύτερου των δεκαπέντε ετών, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση