ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γονείς του μηχανοδηγού: «Θέλω να μάθω αν φταίει» (vid)

Οι γονείς του «ξέσπασαν» για την πληροφορία που είχε κυκλοφορήσει πως ήταν επιβάτης στο Intercity

Η φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη είχε σαν αποτέλεσμα να χαθούν 57 άνθρωποι, επιβάτες και μηχανοδηγοί. Μεταξύ των νεκρών που ταυτοποιήθηκαν ήταν και ο μηχανοδηγός της εμπορικής αμαξοστοιχίας, Σπύρος Βούλγαρης.

Οι γονείς του «ξέσπασαν» για την πληροφορία που είχε κυκλοφορήσει πως ήταν επιβάτης στο Intercity, λέγοντας πως ο γιος τους ήταν ένας από τους δύο οδηγούς. «Εγώ ότι και να πω το παιδί μου δεν θα γυρίσει πίσω. Δεν θα νιώσω την αγκαλιά του παιδιού μου», είπε η μητέρα του ενώ ο πατέρας του αναφέρει πως σκοπός του είναι να μάθει αν έχει κάποιο μερίδιο ευθύνης ο γιος του στο δυστύχημα για «να αναλάβω και εγώ το φταίξιμο σαν πατέρας».

«Τη δουλειά του την λάτρευε, έφευγε πάντα χαρούμενος. Πάντα έλεγε "μάνα φεύγω, μόλις φτάσω θα σε πάρω τηλέφωνο, μην ανησυχείς, όλα καλά"» είπε η μητέρα του 35χρονου, Γιάννα Σταμούλη στο OPEN. Η ίδια αποκάλυψε πως ο Σπύρος «μου είχε αναφέρει κάποια προβλήματα, μου έλεγε "μαμά προσέχω". Από εκεί και πέρα όλα θα ειπωθούν εκεί που πρέπει». Οσο για το δυστύχημα «το έμαθα 1:30. Πήγα να κοιμηθώ και άνοιξα την τηλεόραση και πέφτω επάνω στην εικόνα, στον ΣΚΑΙ και είδα το επιβατικό με το εμπορικό. Είδα ότι το εμπορικό ερχόταν από Θεσσαλονίκη και είπα "είναι το παιδί μου μέσα". Ηρθα προετοιμασμένη για το χειρότερο». Η κυρία Σταμούλη κατέληξε: «να σας χαίρονται οι οικογένειές σας και να προσέχετε. Εγώ ότι και να πω το παιδί μου δεν θα γυρίσει πίσω. Δεν θα νιώσω την αγκαλιά του παιδιού μου. Να είστε καλά και να χαίρεστε τις οικογένειές σας».

«Τη δουλειά του την λάτρευε, έφευγε πάντα χαρούμενος. Πάντα έλεγε "μάνα φεύγω, μόλις φτάσω θα σε πάρω τηλέφωνο, μην ανησυχείς, όλα καλά"»

«Θλίβομαι για όσους χάσαμε τους δικούς μας. Εγώ δυστυχώς είχαν τον Σπύρο τον γιο μου, που ήταν ο μηχανοδηγός της εμπορικής αμαξοστοιχίας. Βρισκόμασταν το τριήμερο στο Λιανοκλάδι. Πράγματι υπήρχε οδηγός εμπορικού τρένου στο επιβατικό για να ανέβει στη Θεσσαλονίκη αλλά δεν ήταν ο γιος μου. Ο γιος μου ήταν στο εμπορικό» είπε ο πατέρας του μηχανοδηγού στον ΣΚΑΙ. «Εγώ επικοινώνησα με τον γιο μου στις 20:50 την Τρίτη, τον πήρα να τον ρωτήσω αν υπήρχαν καθυστερήσεις. Το δρομολόγιό του ήταν Θεσσαλονίκη - Αθήνα στις 21:00 και ξεκίνησε. Θέλω να μάθω αν φταίει κάπου ο γιος μου με τον συνάδελφό του. Το επιβατικό, φτάνοντας στα Παλαιοφάρσαλα, όπως ξέρω, υπήρχε κομμένο το καλώδιο της ηλεκτροκίνησης. Οπότε από τη Λάρισα το μετέφερε στη γραμμή του γιου μου το επιβατικό» ισχυρίστηκε.

«Ο οδηγός του επιβατικού ξεκινώντας προς Θεσσαλονίκη, 30 χρόνια στο τιμόνι, δεν είδε τη γραμμή; Γιατί δεν το είπε στον σταθμάρχη; Εμαθα ότι η τηλεδιοίκηση είναι για 5-6 λεπτά live στη Λάρισα. Φταίει ο γιος μου; Αυτό θέλω να δω. Να αναλάβω και εγώ το φταίξιμο σαν πατέρας. Μου λέγανε οι σταθμάρχες πως ο μόνος που δεν έφταιγε ήταν ο γιος μου με τον άλλο. Θέλω αλήθειες και μόνο αλήθειες να λέγονται από τους ρεπόρτερ! Δεν θέλω ο ένας ρεπόρτερ να τρώει τις σάρκες του αλλουνού. Να βγαίνει μόνο η αλήθεια. Θερμά συλλυπητήριά σε όσους έχασαν τους δικούς τους», κατέληξε ο πατέρας του μηχανοδηγού.

ΠΗΓΗ: reader.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X