ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στην Ευελπίδων χωρίς ράσα ο 37χρονος με το βιτριόλι

Ο 37χρονος δεν φορούσε ράσα καθώς έχει καθαιρεθεί

Στην Ευελπίδων έφτασε ο 37χρονος ιερέας, δράστης της επίθεσης με βιτριόλι κατά μητροπολιτών τη Μονή Πετράκη, ενώ νωρίτερα είχε μεταφερθεί στο Δρομοκαΐτειο όπου ζήτησε να υποβληθεί σε ψυχιατρικές εξετάσεις.

Επίθεση σε Μητροπολίτες: Τι φώναζε ο δράστης όταν πέταγε βιτριόλι

Ο 37χρονος δεν φορούσε ράσα καθώς έχει καθαιρεθεί. Nα σημειωθεί ότι ο συνήγορος του 37χρονου δηλώνει ότι θα ζητήσει τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης γιατί ο ίδιος επικαλείται σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα.

Το χρονικό της επίθεσης

Η πρωτοφανής επίθεση σημειώθηκε χθες, από τον ιερέα που είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως σε καθαίρεση για διακίνηση ναρκωτικών.

Τρεις Μητροπολίτες και ο γραμματέας του δικαστηρίου νοσηλεύονται με σοβαρά εγκαύματα και υποβάλλονται σε χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ άλλοι τέσσερις με ελαφρότερα εγκαύματα έλαβαν εξιτήριο από το νοσοκομείο.

O Mητροπολίτης Κηφισίας Κύριλλος ο οποίος είχε εγκαύματα στο μάτι του διέφυγε τον κίνδυνο ενώ στο σύνολό τους οι Μητροπολίτες αλλά και ο γραμματέας του δικαστηρίου, παρά τα εγκαύματα στην πλάτη και γενικότερα στο σώμα αλλά και στο πρόσωπο και στα αυτιά που έχουν υποστεί δεν έχουν ανεπανόρθωτες βλάβες.

Το πρωτοφανές περιστατικό καταδίκασε σύσσωμη η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, η υπουργός Παιδείας και ο υπουργός Υγείας, αλλά και τα διεθνή μέσα που κατήγγειλαν το περιστατικό.

ΠΗΓΗ: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση