ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στεφανίδου σε Κούγια: «Εγώ δεν έβγαλα από τη Ρούλα εκατομμύρια» (vid)

«H γυναίκα αυτή κατηγορείται ως η χειρότερη φόνισσα όλων των εποχών σε αυτή τη χώρα»

ΗΤατιάνα Στεφανίδου σχολίασε έντονα τις δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Κούγιας έξω από το δικαστήριο που διεξάγεται η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, τονίζοντας πως η ίδια δεν βγάζει λεφτά από τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Συγκεκριμένα, αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του γνωστού ποινικολόγου, ο οποίος είπε πως «επάνω στο πτώμα της γυναίκας αυτής, στην κυριολεξία, έγιναν εκατομμυριούχοι η κα Κουτσελίνη, η κα Στεφανίδου, ο σύζυγός της και όλοι οι διάφοροι παρουσιαστές γιατί δεν έχουν θέματα και ασχολούνται με ανθρώπους οι οποίοι είναι ανήμποροι να αντιδράσουν… Θα έρθει η ώρα τους, θα έρθουν οι αγωγές, θα έρθουν οι μηνύσεις και όλοι θα λογοδοτήσουν».

Τότε, η Τατιάνα Στεφανίδου μέσα από την εκπομπή της «Tlife» δήλωσε πως «η γυναίκα αυτή η οποία κατηγορείται ως η χειρότερη φόνισσα όλων των εποχών σε αυτή τη χώρα, έχει σκοτώσει την Τζωρτζίνα; Και τα επόμενα δικαστήρια θα διερευνήσουν, έχει σκοτώσει και τα άλλα δύο μωρά; Αυτό είναι το ουσιαστικό».

«Τώρα, έξω από το δικαστήριο, καλές οι δηλώσεις, φταίει η Στεφανίδου, θησαύρισε, περίμενε την Πισπιρίγκου να θησαυρίσει. Εγώ δεν πληρώνομαι, δεν ξέρω. Φαντάζομαι ο κος Κούγιας έχει κάποια αμοιβή από την κα Πισπιρίγκου. Εγώ δεν έβγαλα από την ίδια εκατομμύρια, δεν ξέρω αν ο ίδιος πληρώνεται, πόσα χρήματα έχει πάρει, δεν θα ερευνήσω την αμοιβή του», είπε χαρακτηριστικά.

«Έξω από τη δίκη ακούστηκαν και δηλώσεις άσχετες με τα όσα ακούστηκαν μέσα, με θέματα που έχουν να κάνουν με το τι παίζουν οι εκπομπές. Κάθε φορά το ίδιο τροπάριο, αν παίζει η Κουτσελίνη και τι παίζει η Στεφανίδου, αν παίζει ο Ευαγγελάτος, οι κακοί αυτοί δημοσιογράφοι που αυτοί τα προκάλεσαν όλα. Ωραία, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε», πρόσθεσε στη συνέχεια.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση