ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σταθμάρχης: «Έχω κενό μνήμης για το κλειδί»

Νέες πληροφορίες για τους ισχυρισμούς του σταθμάρχη στην ανακρίτρια Λάρισας

Νέες πληροφορίες για τους ισχυρισμούς του σταθμάρχη στην ανακρίτρια Λάρισας για το δυστύχημα στα Τέμπη βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 59χρονος σταθμάρχης φέρεται να ισχυρίστηκε κατά τη διάρκεια της απολογίας του «Αυτό που θυμάμαι είναι πως σίγουρα δεν έδωσα εντολή να ακολουθήσει η αμαξοστοιχία την γραμμή καθόδου για Θεσσαλονίκη» όταν ρωτήθηκε για το πώς μπήκε το τρένο στη γραμμή και υπήρξε το δυστύχημα.

Τέμπη: «Έχω κενό μνήμης για το κλειδί», φέρεται να υποστήριξε ο σταθμάρχης

Οι δύο που ήταν στην προηγούμενη βάρδια γύρω στις 10:15 αποχώρησαν. Και έμεινε από τότε μόνος του μέχρι και τις 11.04 που αναχώρησε το τρένο. «Από τις 11 παρά τέταρτο το δίκτυο φόρτωνε με κίνηση και ήμουν μόνος μου για να ελέγχω ολόκληρο το κεντρικό κομμάτι του σιδηροδρόμου», φέρεται να υποστήριξε ο σταθμάρχης.

«Με άφησαν μόνο μου από τις 22:15, λέει ο σταθμάρχης»

«Θεωρώ σίγουρο πως γύρισα το κλειδί γιατί είναι μια μηχανική κίνηση που γίνεται αυτόματα. Έχω όμως κενό μνήμης για το κλειδί. Λόγω του φόρτου εργασίας μου, δυστυχώς δεν θυμάμαι να ξανακοίταξα αργότερα το συγκεκριμένο σημείο του πίνακα», φέρεται να είπε.

Ο 59χρονος προφυλακίστηκε χθες, αφού έδωσε μαραθώνια απολογία στην ανακρίτρια.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση