ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοκάρει αυτόπτης μάρτυρας από το μακελειό στην Ταϊλάνδη

«Ακούω ακόμη τους πυροβολισμούς»

Σοκ προκαλούν όσα αφηγείται αυτόπτης μάρτυρας από το μακελειό στην Ταϊλάνδη που επαγγελματίας στρατιώτης σκότωσε 29 συμπολίτες του πριν πέσει νεκρός από τα πυρά της αστυνομίας.

Ο Σονγιόστ Σουβουνατσίμ άφησε σήμερα λουλούδια στο πεζοδρόμιο έξω από το εμπορικό κέντρο Terminal 21 στην Ταϊλάνδη και ψιθύρισε μια προσευχή για τα 29 θύματα του στρατιώτη που σκόρπισε τον θάνατο το βράδυ του Σαββάτου.

Ο Σονγιόστ, που επισκέπτεται τακτικά το εμπορικό κέντρο, λέει ότι θα μπορούσε να βρίσκεται μεταξύ των νεκρών του μακελειού, στη Νακόν Ρατσασίμα, εάν είχε βρεθεί εκεί λίγο νωρίτερα.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, όταν άκουσε τους πυροβολισμούς, ήταν στο απέναντι πεζοδρόμιο και ψώνιζε σε παντοπωλείο. Ο 40χρονος Σονγιόστ που είδε με τα μάτια του το μακελειό στην Ταϊλάνδη εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

«Είμαι στεναχωρημένος και φοβισμένος. Μπορώ ακόμη να ακούσω τον ήχο από τους πυροβολισμούς μέσα στο κεφάλι μου και δεν μπορώ να κοιμηθώ. Όταν έφθασα στο σημείο, ο κόσμος ήταν πανικόβλητος. Εγώ προσπάθησα να καταλάβω τι συνέβαινε τρέχοντας προς την πλευρά του εμπορικού κέντρου. Είδα καπνό να βγαίνει από το πίσω μέρος του εμπορικού κέντρου. Εάν είχα φύγει μισή ή μία ώρα νωρίτερα, το πιθανότερο θα είχα πιθανόν εγκλωβιστεί εντός του εμπορικού κέντρου, διότι πάντα μου άρεσε να πηγαίνω εκεί» αφηγήθηκε ο Σονγιόστ.

Πηγή: iefimerida.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X