ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σκύλος επιτέθηκε και σκότωσε 20χρονη

Σοκ στη Βρετανία

Ένα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα στη Βρετανία.

Μια 20χρονη κοπέλα βρήκε τραγικό θάνατο από σκύλο που της επιτέθηκε, στην περιοχή Surrey η οποία έχει αποκλειστεί από την αστυνομία.

Μια άλλη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η κατάστασή της δεν είναι απειλητική για τη ζωή της ενώ επτά σκυλιά αιχμαλωτίστηκαν μετά από επέμβαση της αστυνομίας μετά την επίθεση χθες το μεσημέρι. Οι Αρχές κατέφθασαν ύστερα από καταγγελίες για σκύλο που επιτέθηκε σε κατοίκους.

Σήμερα το πρωί όλοι οι δρόμοι γύρω από την περιοχή Gravelley Hill είχαν αποκλειστεί από περιπολικά της αστυνομίας.

«Όλοι οι κοντινοί και οι γύρω δρόμοι είναι κλειστοί. Υπάρχουν περιπολικά της αστυνομίας με φώτα που αναβοσβήνουν και μπλοκάρουν τους δρόμους. Είναι αρκετά δημοφιλές σημείο για βόλτα με τα σκυλιά εδώ γύρω, αλλά κανείς δεν φαίνεται να γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη», δήλωσε στην Daily Mail κάτοικος.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Σάρεϊ δήλωσε: «Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των παραϊατρικών δυνάμεων, μια γυναίκα γύρω στα είκοσί της κηρύχθηκε νεκρή επί τόπου. Αν και δεν έχει γίνει ακόμη επίσημη ταυτοποίηση, οι συγγενείς της έχουν ενημερωθεί και δέχονται την ανάλογη υποστήριξη από ειδικούς αξιωματικούς».

ΠΗΓΗ: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X