ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σκότωσε την κόρη της χτυπώντας την με σίδερο στο κεφάλι

Η 89χρονη αντιμετωπίζει βαρύ κατηγορητήριο για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία στην Κορινθία, όπου μια μάνα σκότωσε το παιδί της. Η 89χρονη μητέρα, τσακωνόταν με την κόρη της, μια 57χρονη που αντιμετώπιζε προβλήματα νοητικής υστέρησης και φέρεται να την χτύπησε στο κεφάλι με τη μασιά από το τζάκι. Η άτυχη γυναίκα, μετά το χτύπημα έχασε τις αισθήσεις της, έπεσε και απέκτησε ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα, καθώς οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη ήταν μη αναστρέψιμες.

Το συμβάν έλαβε χώρα στο χωριό Καίσαρι το βράδυ της περασμένης Τρίτης, με την 89χρονη να μην ενημερώνει κανέναν. Μια γειτόνισσα που είχε σχέσεις μαζί τους, μπήκε στο σπίτι ειδοποίησε άμεσα Αστυνομία κι ΕΚΑΒ, όπου συνέλαβαν την υπερήλικη και διακόμισαν στο Νοσοκομείο Κορίνθου την άτυχη 57χρονη, η οποία άντεξε μόλις λίγες ώρες και υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά της. Σε βάρος της 89χρονης μητέρας, η οποία αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα, σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες, όμως το κατηγορητήριο άλλαξε κι έγινε κακουργηματικού χαρακτήρα.

Το δελτίο Τύπου της ΕΛΑΣ αναφέρει: «Συνελήφθη πρωινές ώρες χθες, Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 89χρονη ημεδαπή κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία. Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης των συνθηκών τραυματισμού 57χρονης ημεδαπής, η οποία διακομίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της, βραδινές ώρες την Τρίτη 14 Μαρτίου 2023, στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, προέκυψε ότι η 89χρονη, η οποία διέμενε μαζί με την 57χρονη, είχε προκαλέσει τον σοβαρό τραυματισμό της. Απογευματινές ώρες χθες, η 57χρονη υπέκυψε στα τραύματά της. Η συλληφθείσα, με τη σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

ΠΗΓΗ: reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X