ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σφοδρή επίθεση Πριγκόζιν στα ρωσικά ΜΜΕ – «Αισθάνομαι αηδία»

«Δεν σκοτώθηκαν τα δικά σας παιδιά στο μέτωπο»

Μετά από αρκετές μέρες σιωπής στον απόηχο της βραχύβιας ανταρσίας της Wagner o Γιεβγκένι Πριγκόζιν επανεμφανίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βάζοντας αυτή τη φορά στο σταυρόνημά του τα ελεγχόμενα από Κρεμλίνο ρωσικά ΜΜΕ.

Μετά τις αποκαλύψεις από την φιλοπουτινική Izvestia για τις ράβδους χρυσού, τις κούτες με τα μετρητά και τον ταριχευμένο αλιγάτορα που βρέθηκαν μεταξύ άλλων στην έπαυλη του Πριγκόζιν στην Αγία Πετρούπολη, τις φωτογραφίες με τις μεταμφιέσεις του με περούκες - που σύμφωνα με τον Guardian φαίνονται γνήσιες - και την επιχειρούμενη αποκαθήλωσή του από τα ελεγχόμενα από τον Ρώσο πρόεδρο κρατικά ΜΜΕ, ο ιδρυτής της Wagner εξαπέλυσε μια βιτριολική επίθεση εναντίον τους.

«Διαβάζοντας τις εφημερίδες, ακούγοντας τα ρεπορτάζ στην τηλεόραση, αισθάνομαι αηδία. Οι μπάσταρδοι της τηλεόρασης, που μέχρι χθες εξέφραζαν τον θαυμασμό τους για τους άνδρες της Wagner, τώρα χύνουν κάθε είδους δηλητήριο» ανέφερε o Πριγκόζιν, που έχει πέσει πλέον στη δυσμένεια του Κρεμλίνου, σύμφωνα με το ιταλικό ειδησοεγραφικό πρακτορείο Ansa, που επικαλείται την αντικαθεστωτική Novaya Gazeta.

Και συνέχισε: «Θυμηθείτε, μπάσταρδοι της τηλεόρασης, ότι δεν ήλθαν τα δικά σας παιδιά να πολεμήσουν στο πλευρό μας, δεν ήταν τα παιδιά σας που πέθαναν, αλλά εσείς κάνετε νούμερα με τέτοια ρεπορτάζ».

Πηγή: iefimerida.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση