ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πού κρύβεται ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα

«Είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση»

Λίγη ώρα μετά τα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως τόσο ο πατέρας Αντώνιος όσο και η σύζυγός του Σταματία Γεωργάντη δεν έχουν δώσει κανένα σημείο ζωής από την περασμένη Παρασκευή, ένας ιερέας και φίλος του επικεφαλής της Κιβωτού του Κόσμου αποκαλύπτει που βρίσκεται το ζευγάρι.

Ο εν λόγω κληρικός, σε επικοινωνία του με το ekklisiaonline, σημείωσε ότι ο πάτερ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα διαμένουν σε φιλικό σπίτι και είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

"Φοβόμαστε για τα χειρότερα, φοβόμαστε όλα τα ενδεχόμενα" φέρεται να δήλωσε ο ιερέας στο εκκλησιαστικό site, περιγράφοντας ότι ο επικεφαλής της Κιβωτού δηλώνει πως δεν ξέρει γιατί του "το κάνουν αυτό", δεν γνωρίζει τίποτα για τις καταγγελίας και κάνει λόγο για στημένη ιστορία.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση

Ο ιδρυτής της Κιβωτού του Κόσμου και η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή είχαν δώσει την περασμένη Παρασκευή συνέντευξη στην ΕΡΤ υποστηρίζοντας πως τα παιδιά λένε ψέματα και έχουν "κακία", με τον πρώτο να δηλώνει "αγανακτισμένος και θυμωμένος".

"Με αφορμή ένα δημοσίευμα βάλλεται ένας ολόκληρος οργανισμός επειδή ένα παιδί είχε την κακία να καταθέσει αυτά τα πράγματα" υποστήριξε η πρεσβυτέρα, από την πλευρά της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με κυβερνητική απόφαση το ζευγάρι "ξηλώθηκε" από το ΔΣ της ΜΚΟ ενώ παράλληλα οι δομές μπαίνουν στο μικροσκόπιο των Αρχών. Οι έρευνες θα στραφούν από τη μία πλευρά στο τσουνάμι καταγγελιών για κακοποιητικές συμπεριφορές, παιδική εργασία, ξυλοδαρμούς και σεξουαλικές παρενοχλήσεις και από την άλλη πλευρά θα γίνουν "φύλλο και φτερό" τα οικονομικά της Οργάνωσης.

Στο στόχαστρο της ανεξάρτητης Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος μπαίνουν τα περιουσιακά στοιχεία και οι τραπεζικοί λογαριασμοί των στελεχών της ΜΚΟ, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της υπεξαίρεσης από τα ταμεία της οργάνωσης.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της Αρχής Χαράλαμπος Βουρλιώτης έδωσε εντολή να ελεγχθούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί και ο τρόπος κτήσης ακινήτων και κινητών περιουσιακών στοιχείων του πατέρα Αντώνιου, της πρεσβυτέρας, στενών συγγενών τους και όσων είχαν σχέση με τη οικονομική διαχείριση της Κιβωτού.

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση