ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εικόνες κακοποίησης! «Έδερναν τα παιδιά μου και τα έβαζαν στο πράσινο κλουβί»

Καταγγελία μητέρας για την Κιβωτό

Τον τρόπο «διαπαιδαγώγησης» με το κλουβί επιβεβαιώνει στο protothema.gr η συγκλονιστική μαρυρία μητέρας τριών παιδιών που είχαν κακοποιηθεί μένοντας στις δομές της κιβωτού. Όπως η ίδια λέει, τα παιδιά της ξυλοφορτώνονταν και έμπαιναν τιμωρία μέσα στο πράσινο κλουβί στη δομή του Βόλου.

«Και τα τρία παιδιά μου έχουν κακοποιηθεί απο κοινωνικούς λειτουργούς και παιδαγωγούς της Κιβωτού. Έφτασα στο σημείο να κάνω δύο μηνύσεις προς την Κιβωτό γιατί είχαν κακοποιήσει τους δύο γιους μου και δεν με άφηναν να δω τα παιδιά μου. Μου έλεγε ο ένας γιος «μαμά, φοβάμαι. Βγάζω αίμα από το κεφάλι, με χτύπησαν» .Το εξέτασε και ιατροδικαστής και επιβεβαίωσε τα χτυπήματα» λέει η μητέρα στο protothema.gr.

«Μετά πήραν τους δυο γιους μου και τους πήγαν σε δομή στο Βόλο . Εκεί ξεκίνησε άλλο μαρτύριο. Ο δεύτερος γιος μου είναι τρομοκρατημένος και φοβισμένος και τον πηγαίνω σε ψυχολόγους για να ξεπεράσει τους φόβους του κι όλα αυτά που έχει ζήσει μέσα στην κιβωτό. Το έβαζαν μέσα στο κλουβί νηστικό και του έλεγαν ότι η συμπεριφορά σου είναι για κλουβί. Τον έβαζαν τιμωρία σε ένα κλουβί για ζώα, αν είναι δυνατόν. Μου λέει, ότι "μαμά, με χτυπούσαν", υπήρχε μια παιδαγωγός που τον χτυπούσε, τον έκλεινε στο κλουβί και κανένας δεν βοηθούσε το παιδί μου. Κι όταν εγώ συνάντησα το παιδί μου και είδα τις μώλωπες στο σώμα του, μου είπε "μαμά, με έχουν χτυπήσει αλλά φοβάμαι να μιλήσω γιατί εσύ θα φύγεις πάλι κι εγώ θα μείνω εδώ μόνος μου". Στη δομή στον Κολωνό είχα την κόρη μου και με έπαιρναν τηλέφωνο και μου έλεγαν πως επειδή έχουν πολλά παιδιά , να πάω να πάρω την κόρη μου διαφορετικά θα τη δώσουν για υιοθεσία. Με απειλούσαν ότι θα χασω το παιδί μου.Έχω περάσει πολύ δύσκολα με αυτούς και πρέπει να τιμωρηθούν όπως τιμωρούσαν τα παιδιά μας» καταλήγει.

Δείτε φωτογραφίες από τις μελανιές στο σώμα του παιδιού που έμπαινε τιμωρία στο πράσινο κλουβί

Το πράσινο «κλουβί της τιμωρίας» το οποίο ήρθε στην επιφάνεια μετά την καταγγελία μιας μητέρας ότι κλείδωναν για τιμωρία τα παιδιά που φιλοξενούνταν στην δομή της Κιβωτού στο Βόλο σε κλουβί, ενισχύει η φωτογραφία-ντουκομέντο από το συγκεκριμένο παράρτημα.

Ο αντιδήμαρχος Βόλου και βιομήχανος, Κώστας Λούλης, το 2015 δώρισε ακίνητο ιδιοκτησίας του, στην περιοχή Διμηνίου στην «Κιβωτό του Κόσμου» και στη συνέχεια την ίδια κίνηση έκανε και η πρώην σύζυγός του, ευαισθητοποιημένη από τα παιδιά της Κιβωτού δώρισε ένα άλλο ακίνητο προκειμένου και τα δύο ακίνητα να αποτελέσουν κοινωνικές εστίες και να βοηθήσουν το έργο της Κιβωτού. Ο αντιδήμαρχος Κώστας Λούλης μίλησε στο protothema.gr για την ύπαρξη του πρασίνου κλουβιού.

«Το 2015 είχα κάνει την πρώτη δωρεά στην «Κιβωτό του Κόσμου» όπου ήταν 15 στρέμματα κήπος με πρότυπο αγρόκτημα, θα έλεγα. Μέσα σε αυτά τα στρέμματα υπάρχει και το κτίριο όπου στεγάζονται μέχρι και σήμερα τα παιδιά της «Κιβωτού».

Σε αυτόν τον κήπο όπου έμενα μαζί με την οικογένειά μου για πολλά χρόνια και προτού κάνω τη δωρεά στην «Κιβωτό» είχα τοποθετήσει 8 μεγάλα κλουβιά κι άλλα δύο μικρότερα κι είχα βάλει μέσα διάφορα ζώαόπως πάπιες, χήνες, κότες, φασιανούς, κύκνους και ήταν ένας υπέροχος κήπος γεμάτος ζώα.

Τώρα, από ότι έμαθα υπάρχει μια μητέρα η οποία καταγγέλει ότι οι άνθρωποι από τη δομή κλείδωναν το παιδί της μέσα σε αυτά τα κλουβιά προκειμένου να τιμωρηθεί ώστε να συμμορφωθεί. Δεν μπορώ να προδικάσω τον πατέρα Αντώνιο, σέβομαι το τεκμήριο της αθωότητας και αυτό είναι δουλειά της Δικαιοσύνης. Με ρωτάει ο κόσμος αν μετά από όλες αυτές τις καταγγελίες,μετάνιωσα που έκανα αυτή τη δωρεά στην «Κιβωτό του κόσμου». Δεν το μετάνιωσα γιατί το έκανα για αυτά τα παιδάκια που έχουν μεγάλη ανάγκη. Ο σκοπός της δωρεάς μου ήταν να ζήσουν σε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον αυτά τα πονεμένα παιδιά.

Μάλιστα, είχε ευαισθητοποιηθεί κι η πρώην σύζυγός μου με το θέμα των παιδιών της Κιβωτού και είχε δωρίσει κι αυτή, άλλα 10 στρέμματα. Επειδή είχαν μεγάλη αξία η Κιβωτός, μας κατέβαλε την αξία των ανακαινίσεων», λέει στο protothema.gr ο Κώστας Λούλης.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X