ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πολύ σκληρό βίντεο! Καρχαρίας κατασπάραξε 23χρονο

Ανήμπορος ο πατέρας του παρακολουθούσε από την ακτή

Οι οικογενειακές διακοπές στην Αίγυπτο εξελίχθηκαν σε τραγωδία για τον 23χρονο Βλαντιμίρ Ποπόφ που δέχθηκε φονική επίθεση από καρχαρία. Σε τραγική θέση βρέθηκε ο 68χρονος πατέρας του, Γιούρι, καθώς ανήμπορος να βοηθήσει τον γιο του, παρακολουθούσε από την ακτή την επίθεση του άγριου θηρευτή της θάλασσας.

"Μπαμπά, σώσε με!"

Ένα χρόνο μετά το τραγικό περιστατικό στο παραθεριστικό θέρετρο της Χουργκάντα, ο Γιούρι Ποπόφ θυμάται με οδύνη τις στιγμές που έζησε και δεν μπορεί να ξεχάσει τις κραυγές αγωνίες του γιου του την ώρα που τον κατασπάρασσε ο καρχαρίας. "Μπαμπά, σώσε με!" φώναζε ο άτυχος Βλαντιμίρ, ενώ ο πατέρας του λέει ότι ήταν σα να έβλεπε τον γιο του "στη μηχανή του κιμά".

Ο καρχαρίας που κατασπάραξε τον 23χρονο ήταν καρχαρίας - τίγρης της ομάδας των καρχαρινίδων

Όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ο Βλαντιμίρ είχε βουτήξει στη θάλασσα όταν ο καρχαρίας τον κύκλωσε και τον τράβηξε κάτω από την επιφάνεια του νερού. Όπως λέει ο πατέρας του, η φονική επίθεση κράτησε το πολύ 20 δευτερόλεπτα. Στην ακτή δεν βρισκόταν κανείς άλλος από την οικογένεια για να βοηθήσει. Άλλοι παραθεριστές φώναζαν στον Βλαντιμίρι αλλά δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Προσοχή - Στο παρακάτω βίντεο περιλαμβάνονται σκληρές εικόνες

"Ήταν η κακή μας τύχη"

Ο Γιούρι Ποπόφ μιλά τώρα για μια τραγική σύμπτωση σε μια κατά τα άλλα ασφαλή παραλία. "Αράζουν σκάφη και γιοτ. Δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά κάτι τέτοιο. Οι καρχαρίες κάνουν συνήθως επιθέσεις σε άγριες, απομονωμένες παραλίες. Ήταν η κακή μας τύχη".

Ο καρχαρίας που κατασπάραξε τον 23χρονο ήταν καρχαρίας - τίγρης της ομάδας των καρχαρινίδων που φθάνει έως τα πέντε μέτρα μήκος. Ντόπιοι κατάφεραν να τραβήξουν τον καρχαρία στην ακτή και να τον θανατώσουν.

Πατέρας και γιος είχαν εγκατασταθεί στην Αύγυπτο λίγους μήνες πριν την επίθεση του καρχαρία. Ο Βλαντιμίρ Ποπόφ λέει τώρα ότι θέλει να αποτεφρώσει τη σορό του γιου του και να επιστρέψει τις στάχτες του στη Ρωσία.

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X