ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σάλος με τη δήλωση Πετρούνια: «Δεν έχω δει αθλητή που πέτυχε τους στόχους του, να έχει τέτοιο παράπονο»

Επιχειρεί να τα «μαζέψει» μετά τη θύελλα αντιδράσεων

Να αντιστρέψει τις εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν από όσα ανέφερε στις τηλεοπτικές κάμερες για το #metoo, επιχείρησε ο Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας, μέσω αναρτήσεών του στο Instagram.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, όταν δέχτηκε σχετική ερώτηση από τους δημοσιογράφους, είπε: «Ο πρωταθλητισμός είναι ένας πολύ σκληρός κλάδος. Από κει και πέρα, εάν υπήρξαν, εάν, εάν υπήρξαν γιατί δεν είμαι σίγουρος… Δεν έχω δει κάτι… Μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει «τα φώτα πάνω του» ή έχει μάλλον καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους του να έχει κάποιο τέτοιου είδους παράπονο. Ότι κι αν σημαίνει αυτό».

Λίγη ώρα αργότερα, με story στο Instagram ο Πετρούνιας, σε μια προσπάθεια να... μαζέψει την παραπάνω δήλωση, έγραψε: «Η δήλωσή μου πήρε μια διαφορετική κατεύθυνση από αυτό που στην πραγματικότητα πρεσβεύω. Πιστεύω ακράδαντα ότι κάθε ένας και κάθε μια που δημοσιοποιεί την προσωπική του ιστορία είναι σίγουρα γενναίος και αξιέπαινος. Η στήριξή μου σε όποιον έχει υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας είναι απολύτως ξεκάθαρη».

Και συνέχισε, με μια φωτογραφία της Σοφίας Μπεκατώρου, στην οποιά έγραψε: «Και μην ξεχνάμε τις θέσεις μου από την 1η ημέρα! Συγχαρητήρια για το θάρρος σου!! Είμαστε μαζί σου!»

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X