ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παναγιωτόπουλος: «Αντάλλαζαν βίντεο με 5 και 10 ευρώ»

Νέες καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ήρθαν στο «φως» της δημοσιότητας

Νέες καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ήρθαν στο «φως» της δημοσιότητας. Οι εν λόγω γυναίκες, μεταξύ των οποίων και μία δημοσιογράφος, φέρονται να αναγνώρισαν τον εαυτό τους σε ροζ βίντεο και απευθύνθηκαν σε δικηγορικό γραφείο και τώρα σκέφτονται αν θα κινηθούν νομικά.

Ο δικηγόρος ενός εκ των θυμάτων του πρώην παρουσιαστή, Απόστολος Λύτρας, είπε πως υπήρχε ιστοσελίδα στην οποία αντάλλαζαν χρήστες στα «ροζ» βίντεο για 5 - 10 ευρώ.

«Υπήρχε οικονομικό αντάλλαγμα. Να δείτε μηνύματα. Εβγαινε κάποιος και έλεγε "έχετε κάποια πληροφορία για την τάδε;" και υπήρχε κύκλωμα και ότι υλικό υπήρχε ακολουθούσε η διαδικασία στο διαδίκτυο. Εγώ δεν μπορούσα να διανοηθώ πόσο θα μπορούσε ένας άνθρωπος να επηρεαστεί από μία τέτοια κατάσταση.

Η κοπέλα έτρεχε σε ψυχολόγους, έτρεχε σε ψυχιάτρους, πήρε μέχρι και φαρμακευτική αγωγή, δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Είχε ένα τρομερό θέμα στην αρχή να μη μάθει η οικογένειά της κάτι. Δυστυχώς εν έτει 2022 η θέση της γυναίκας στην Ελλάδα είναι προβληματική. Η γυναίκα κάνει έγκλημα αν κάνει ένα βίντεο και ο άνδρας όχι.

 ΠΗΓΗ: reader.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση