ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οργισμένη η μητέρα της Καρολάιν, δεν υποπτεύθηκε στιγμή τον Μπάμπη (vid)

«Ο αδερφός του είναι σε σοκ, οι γονείς του άγιοι άνθρωποι»

Πολύ αποκαλυπτική για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι δύο οικογένειες, της Καρολάιν και του Μπάμπη, ήταν η κ. Χαρίκλεια Θεοδώρου από την Αλόννησο, η οποία είναι πολύ κοντά με τη μητέρα του θύματος Σουζάνα και μίλησε σήμερα στην εκπομπή ΣΚ Παρέα στον ΣΚΑΪ.

«Η Σουζάνα είναι παρα πολύ θυμωμένη. Είναι γεμάτη θυμό και πολλά γιατί. Δεν μπορεί να το διαχειριστεί, είναι σαν να είναι μέσα σε έναν εφιάλτη, Πάνω στον Μπάμπη είχε εναποθέσει όλες τις ελπίδες της, τον έβλεπε σαν συνέχεια της κόρης της. Δεν είχε ιδέα, δεν της είχαν μπει ποτέ υποψίες για τον Μπάμπη. Αλλωστε ήταν τόσο ευτυχισμένη για τα παιδιά, όλο ελεγε μη μας τυχει κανενα κακό τόσο ευτυχισμένα που είναι!»

Οπως εξήγησε η κ. Θεοδώρου η κ. Σουζάνα είχε τεράστια αδυναμία στην Καρολάιν: «Προφανώς γι αυτό η Καρολάιν δεν ήθελε να τη στενοχωρεσει τη μαμά της, ήταν τόσο υπερήφανη για τον γάμο τους, για τον γαμπρό της, για τα ταξίδια που έκανε το παιδί της. Νομίζω πως η Καρολάιν δεν ήθελε να της χαλάσει την εικόνα».

Η οικογενειακή φίλη ερωτήθηκε στη συνέχεια τι άνθρωπος είναι ο Μπάμπης: «Σε σας έχει φανεί ψυχρός, αλλά έτσι ηταν και σαν άνθρωπος. Ηταν πάντα χαμογελαστός , δεν θύμωνε, δεν εκδήλωνε έντονα συναισθήματα, ούτε χαρά, ούτε λύπη, δεν έβριζε. Ηταν τόσο ερωτευμενος, ερχόταν στο νησί για μια ώρα για να της φερει ανθοδέσμη».

Οταν οι αστυνομικοί εμφανίστηκαν στο τρισάγιο για να πάρουν μαζί τους τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, η κ. Θεοδώρου ήταν ακριβώς μπροστά: «Οταν πλησίασε ο πρώτος αστυνομικός, κάτι με παραξένεψε. Τον επιασε από τον λαιμό κι εκείνος έκανε πίσω, προσπαθουσε να του πιασει το χερι και ο Μπάμπης το τράβαγε, πήγε να βγάλει το κινητό του αλλά ο αστυνομικός του είπε να το αφήσει γιατι έχει γίνει κάτι σοβαρό. Μην κανεις κίνηση, άσε το κινητο, του είπε ο αστυνομικός και ο Μπάμπης απάντησε ότι θέλει να πάει στο τρισάγιο. Οχι αυτό είναι πιο σημαντικο, του απάντησε ο αστυνομικός. Τότε ο δεύτερος αστυνομικός του ειπε ότι συνελήφθη κάποιος και έπρεπε να τον αναγνωρίσει. Και τότε πήγαν να του πιασουν τα χερια σαν να τον συλλαμβάνουν. Ωχ ωχ παιρνουν το παιδί, παίρνουν τον Μπάμπη, λέω εγω».

Ερωτηθείσα για την οικογένεια του πιλότου αποκάλυψε: «Ο αδερφός του ειναι σε σοκ, δεν μπορει να το πιστέψει, ειναι ακόμα εδώ στην Αλόννησο. Αν ξέρατε τους γονεις... Είναι άγιοι, μορφωμένοι, δεν ξερω πώς θα το διαχειριστουν. Ολα για τα παιδιά τους για τον Μπαμπη και τον Φωτη».

Τέλος μίλησε και για την περίοδο που η Καρολάιν ήταν μαθήτρια και πώς γινόταν να έχει δεσμό με κάποιον αρκετά μεγαλύτερο. «Δεν ήταν 14, ήταν στην πρώτη-δευτέρα Λυκείου, ντυνόταν, μακιγιαριζόταν, έδειχνε μεγάλη, είχε την αυτοπεποιθηση της γυναικάρας».

Πηγή: protothema 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X