ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ο Λιγνάδης μας εξιστορούσε τις ανατριχιαστικές φαντασιώσεις του»

Όσα περιγράφει γνωστός ηθοποιός για τον Δημήτρη Λιγνάδη

24news team

«Δεν φανταστήκαμε ποτέ ότι οι τάσεις αυτές θα έφταναν σε εγκληματικό επίπεδο», ανέφερε σε ομιλία του στη Βουλή των Ελλήνων ο Κλέων Γρηγοριάδης. Ο γνωστός ηθοποιός και βουλευτής  του ΜεΡΑ25, αποκάλυψε πως ήταν αυτήκοος μάρτυρας των ανατριχιαστικών φαντασιώσεων του Δημήτρη Λιγνάδη. Ωστόσο όπως σημειώνει, δεν φανταζόαν ότι αυτές οι τάσεις θα έφθαναν σε εγκληματικό επίπεδο.

Νέο σοκ: Κι άλλη καταγγελία για Λιγνάδη

Δίνοντας διευκρινίσεις για παλαιότερη τοποθέτησή του κατά την οποία υποστήριξε για τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου πως «τα τελευταία 25 χρόνια έχει βουίξει ο τόπος ότι ο κ. Λιγνάδης είναι ένας άρρωστος άνθρωπος και ότι έχει παιδεραστικές τάσεις» και απαντώντας στον κ. Άδωνη Γεωργιάδη που τον ρώτησε για ποιον λόγο επί τόσα έτη δεν προχώρησε σε καταγγελία, ο κ. Γρηγοριάδης ανέφερε: «Η δήλωσή μου είναι σαφέστατη. Λέω ότι έχει βουίξει ο τόπος ότι είχε τέτοιες τάσεις και όσοι συνεργαστήκαμε μαζί του το γνωρίζουμε.Δεν μπορούσαμε όμως να πάμε σε κανέναν εισαγγελέα για να καταγγείλουμε κάποιον για τις φαντασιώσεις που εξιστορούσε. Αν γνωρίζαμε ότι ο Λιγνάδης ή άλλος έκανε τέτοιες παράνομες πράξεις θα το καταγγέλαμε».

Νωρίτερα, ο Άδωνις Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΜεΡΑ25  είπε: «Εσύ που δήλωσες ότι βούιζε ο τόπος για 25 χρόνια ότι ο Λιγνάδης είχε παιδεραστικές τάσεις γιατί δεν πήγες στον Εισαγγελέα; Σε εκθέτει η δήλωσή σου. Δήλωσες ότι τα τελευταία 25 χρόνια έχει βουίξει ο τόπος ότι είναι άρρωστος άνθρωπος ο Λιγνάδης και έχει παιδεραστικές τάσεις. Εσύ ένας τόσο έντιμος και αξιοπρεπής άνθρωπος πως άντεξες να το γνωρίζεις και δεν το κατήγγειλες σε κάποιο εισαγγελέα για να προστατέψει τα παιδιά;»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news team

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση