ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο δολοφόνος με το «αγγελικό πρόσωπο» - Έβγαινε κι αυτός στη Νικολούλη

To έπαιζε αθώος

Το 2005 ο Δάνος Μουρατίδης στραγγάλισε την πρώην κοπέλα του Κική Κούσογλου, όταν βρήκε ένα μήνυμα από άλλον άντρα στο κινητό της και προσπάθησε να συγκαλύψει το έγκλημά του, όπως και στην περίπτωση της Καρολάιν, βγαίνοντας ακόμα και στην Αγγελική Νικολούλη.
Η εξέλιξη στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά και η συγκλονιστική ανατροπή με τον σύζυγό της Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο να είναι τελικά ο δολοφόνος της, έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα. Μόνο που δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο στυγερό έγκλημα στη χώρα μας.

Πανομοιότυπη υπόθεση είχε σημειωθεί στη Βέροια το 2005, η οποία είχε συγκλονίσει και πάλι όλη την Ελλάδα. Δολοφόνος, ο πρώην σύντροφος, καθώς είχαν χωρίσει, ο οποίος σχεδίασε στη συνέχεια την εξαφάνιση του πτώματός της κοπέλας, ενώ το έπαιζε αθώος. Μάλιστα είχε βγει κι αυτός στην Αγγελική Νικολούλη ζητώντας να βρεθεί ο ένοχος.

Από παιδιά μαζί, ζευγάρι για 5 χρόνια
Ο Δάνος Μουρατίδης και η Κική Κούσογλου, 23 και 20 ετών αντίστοιχα, γνωρίζονταν από παιδιά, μεγαλώσανε μαζί στη Βέροια και στη συνέχεια έγιναν ζευγάρι για πέντε χρόνια.

Το 2005 όμως αποφάσισαν να χωρίσουν. Οι συχνοί τσακωμοί ήταν μονόδρομος. Υπήρχαν πολλές σκηνές ζηλοτυπίας από τον Δάνο, όπως έγινε γνωστό στη συνέχεια, ωστόσο διατήρησαν μια καλή σχέση.

Της ζήτησε επανασύνδεση

Την 10η Απριλίου, το 2005, ο Δάνος και η Κική έχουν κανονίσει να συναντηθούν στο σπίτι του πρώτου, με τον 23χρονο να δηλώνει ακόμα ερωτευμένος μαζί της και να της ζητά να σμίξουν και πάλι. Η Κική όμως πίστευε πως η σχέση τους είχε τελειώσει και έπρεπε να μπει ένα οριστικό τέλος.

Την στραγγάλισε από τη ζήλια του για το μήνυμα
Η ώρα πέρασε από την κουβέντα, η Κική αποκοιμήθηκε και ο Δάνος βρήκε την ευκαιρία να κοιτάξει το κινητό της. Βρήκε ένα μήνυμα από έναν άλλον άντρα και η ζήλεια του θέριεψε. Την ξύπνησε και την ρώτησε ποιος είναι αυτός κτλ. και γρήγορα ξέσπασε καβγάς. Ο Δάνος την στραγγάλισε...

Την έθαψε μαζί με τη βοήθεια ξαδέρφου του

Όταν κατάλαβε ότι η Κική δεν ανέπνεε και ήταν νεκρή, αποφάσισε με ψυχραιμία να εξαφανίσει το άψυχο σώμα της και τα στοιχεία που τον ενοχοποιούσαν. Έβαλε στο αυτοκίνητο το άψυχο σώμα της Κικής στη θέση του συνοδηγού και το μετέφερε στην περιοχή του Φράγματος Ασωμάτων Ημαθίας, στις όχθες του Αλιάκμονα, μία περιοχή εντελώς ερημική. Με τη βοήθεια ενός 40χρονου ξαδέλφου του έθαψαν την Κική και πέταξαν τα πράγματά της σε διαφορετικά σημεία ώστε να αποπροσανατολίσει τις έρευνες.

Επέστρεψε στο σπίτι του σαν να μην συμβαίνει τίποτα και μετά περίμενε… Μετά από δύο μέρες που η Κική δεν είχε πάει στη δουλειά της, δεν είχαν νέα οι συγγενείς και οι φίλοι της, η μητέρα της δήλωσε την εξαφάνισή της. Την έψαξαν παντού, ενώ στις έρευνες πήρε μέρος και η Αγγελική Νικολούλη-όπως έγινε και στην υπόθεση των Γλυκών Νερών- με την εκπομπή της «Φως στο Τούνελ». Εκεί που βγήκε και μίλησε και ο ίδιος όπως και ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος.

Το μήνυμα-απάντηση στον χωρισμό

Ο Δάνος Μουρατίδης συμμετείχε κανονικά στις έρευνες, είχε παραδεχθεί άλλωστε- ως ο πρώτος ύποπτος- πως είχαν όντως συναντηθεί με την Κική σπίτι του, είπε πως κοιμήθηκε εκεί, αλλά όταν ξύπνησε το πρωί, αυτή είχε φύγει... Μάλιστα, είχε πει πως το τελευταίο του μήνυμα, όταν του είχε πει να χωρίσουν ήταν «Όπως νομίζεις εσύ. Ελπίζω να είσαι ευτυχισμένη. Καλά να περνάς, φιλάκια».

Το έμπειρο μάτι της Αγγελικής Νικολούλη
Αυτή η απάντησή του αλλά και το μάτι της έμπειρης Νικολούλη ήταν αυτά που οδήγησαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Ο Δάνος βγήκε στο «Φως στο Τούνελ» και μάλιστα έκανε έκκληση στον κόσμο προκειμένου όποιος γνωρίζει να βοηθήσει στην εύρεση της πρώην συντρόφου του. Η έμπειρη Αγγελική Νικολούλη όμως δεν πείστηκε: «Κατάλαβα, όταν τον είδα απέναντί μου, ότι κάτι έτρεχε. Φαινόταν ότι ήταν ένοχος» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά. Εξάλλου, ο Δάνος σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είχε δει ζωντανή την Κική.

Το ίδιο σήμα στα κινητά
Οι έρευνες συνεχίστηκαν και η Αστυνομία εστίασε στο μήνυμα του χωρισμού. Ένα μήνυμα πολύ συγκαταβατικό, «υπεράνω», το οποίο δεν «κολλούσε» καθόλου με τον χαρακτήρα που είχε απέναντι στη σχέση του. Ο Δάνος ζήλευε υπερβολικά, οπότε δεν θα μπορούσε να το πάρει τόσο ελαφρά την καρδία. Επιβεβαιώθηκαν όλα αυτά στο έπακρον όταν η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας ενημέρωσε την Αστυνομία ότι, όταν στάλθηκε το μήνυμα του Δάνου στην Κική, τα δύο κινητά έπαιρναν σήμα από την ίδια κεραία, κάτι που σήμαινε πως τα δύο κινητά βρίσκονταν στο ίδιο σημείο!

Η ομολογία μετά από 4 μήνες
Μετά από τέσσερις μήνες, ο Δάνος Μουρατίδης ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημα που έκανε στις 11 Αυγούστου 2005, υποδεικνύοντας παράλληλα στις αστυνομικές αρχές την τοποθεσία που είχε θάψει την 20χρονη κοπέλα. Η ψυχραιμία του ήταν αναλλοίωτη. Κατά τη διάρκεια της δίκης ζήτησε πολλές φορές συγνώμη από την οικογένεια της Κικής. «Ήταν ο έρωτας της ζωής μου. Ήμασταν πέντε χρόνια μαζί, σαν παντρεμένοι. Κάποιες φορές μαλώναμε, χωρίζαμε για έναν μήνα, τρεις μέρες και τα ξαναβρίσκαμε».

Πηγή: Gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X