ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Ντοκουμέντο: «Είμαι ένας διαλυμένος άνθρωπος που μερικές βίδες του λάσκαραν»

Ο διάλογος λίγο πριν το τέλος...

Το φως της δημοσιότητας βλέπει ο συγκλονιστικός διάλογος του ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας με τον 29χρονο που άρπαξε ένα αεροσκάφος από το αεροδρόμιο του Σιάτλ και στη συνέχεια το “κάρφωσε” σε ένα κοντινό νησί. Τα ηχητικά ντοκουμέντα σοκάρουν, καθώς ο άνδρας φαινόταν να είναι σε πλήρη σύγχυση και να μην έχει αίσθηση των πράξεών του. Δήλωνε μάλιστα “διαλυμένος” και ότι έχει κάποιες βίδες που έχουν… λασκάρει.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο που φέρνει στη δημοσιότητα το The Seattle Times αποκαλύπτει ότι αρχικά ο άνδρας τον οποίο ο ελεγκτής αποκαλεί Ριτς ακούγεται ενθουσιασμένος. Ύστερα αρχίζει να ανησυχεί για τα καύσιμα.

Ακούγεται επίσης ότι φοβάται ότι οι αρχές μπορεί να τον καταρρίψουν, ύστερα ότι μπορεί να μπει ισόβια στη φυλακή…

Αργότερα, ο Ριτς λέει: “Έχω πολλούς ανθρώπους που νοιάζονται για εμένα. Θα είναι απογοήτευση γι’ αυτούς να ακούσουν ότι το έκανα αυτό. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη σε κάθε έναν απ’ αυτούς. Απλά ένας διαλυμένος άνθρωπος, που μερικές βίδες του λάσκαραν, υποθέτω. Δε το γνώριζα ποτέ μέχρι σήμερα”!

Η αρχή του τέλους φαίνεται πως έρχεται όταν ακούγεται να λέει ότι η μια μηχανή έσβησε, προφανώς καθώς δεν είχε άλλα καύσιμα…

Τελικά το αεροσκάφος έπεσε σε δάσος του νησιού Κέτρον στον κόλπο του Σιάτλ.

 

 

Πηγή: The Seattle Times

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X