ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα τραγωδία στην Τουρκία – 14 νεκροί από πλημμύρες στις σεισμόπληκτες περιοχές

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι αγνοούνται ενώ προς το παρόν δεν έχει υπολογιστεί ο αριθμός όσων έχουν μείνει εκτός των σπιτιών τους

Έναν νέο εφιάλτη βιώνει η Τουρκία καθώς οι πλημμύρες στη χώρα έχουν προκαλέσει τον θάνατο 14 πολιτών. Πιο συγκεκριμένα οι πλημμύρες «χτύπησαν» τις σεισμόπληκτες περιοχές όπου δρόμοι μετατράπηκαν σε λίγα δευτερόλεπτα σε λασπωμένους χειμμάρους που έχουν παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά τους. Μάλιστα κάμερα κατέγραψε έναν άνδρα να παρασύρεται από τα ορμητικά νερά μην έχοντας να πιαστεί από πουθενά.

Σημειώνεται πως τουλάχιστον πέντε άνθρωποι αγνοούνται ενώ προς το παρόν δεν έχει υπολογιστεί ο αριθμός όσων έχουν μείνει εκτός των σπιτιών τους. Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για χιλιάδες πολίτες.

Τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι μεταξύ των θυμάτων βρίσκονται άνθρωποι που ζούσαν στις σκηνές. Τέσσερα από τα θύματα είναι από την περιοχή Σανλιούρφα, 50χλμ βόρεια των συνόρων με τη Συρία, όπου σημειώθηκαν και οι περισσότερες ζημιές. Τέλος πέντε από τα θύματα είναι Σύριοι.

Πηγή: protothema.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X