ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κορωνοϊός: «Επιθέσεις βήχα με αφήνουν άυπνη»

Η 33χρονη Ντιλέκ κατέληξε, συγκλονίζοντας την Τουρκία

Μια γυναίκα 33 ετών έχασε τη ζωή της στην Τουρκία από κορωνοϊό, ένας ακόμη θάνατος που συγκλονίζει τη γείτονα.

Η νεαρή Dilek Tahtalı η οποία εργαζόταν ως γραμμετέας σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην Κωνσταντινούπολη, πήγε στο νοσοκομείο με πυρετό και έντονη αδιαθεσία

Η άτυχη Ντιλέκ είχε ρευματική νόσο και έπαιρνε φάρμακα από παιδί. Οπως αναφέρει η hurriet, η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε μια μέρα πριν χάσει τη ζωή της. Η 33χρονη δεν μπορούσε να σωθεί, παρά τις όποιες παρεμβάσεις.

Η Dilek Tahtalı, το μοναχοπαίδι της οικογένειάς της, είχε κάνει την τελευταία της ανάρτηση στα social media, 18 ημέρες πριν.

«Το όνειρο είναι τώρα φωτιά, αφήστε με να καώ! Θέλω να πηγαίνω στο μπαλκόνι κάθε λίγο με ξύδι και ασπιρίνι, ζεστό ντους, παγωμένος καιρός. Ρινική συμφόρηση, υπερβολική ρινική έκκριση, πονοκέφαλος, αδυναμία, επιθέσεις βήχα που ξεκινούν στο τέλος της ημέρας και δεν με αφήνουν να κοιμηθώ τη νύχτα…».

Ο θείος της άτυχης νεαρής Τουρκάλας δήλωσε ότι η ανιψιά του, η οποία είχε ρευματική νόσο και έπαιρνε φάρμακα, εργαζόταν ως υπεύθυνη καταχώρησης στο τμήμα εισαγωγών ιδιωτικού νοσοκομείου και νόσησε από σοβαρή γρίπη στις 10 Μαρτίου.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X