ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κλεισμένος σε δωμάτιο ο πάτερ Αντώνιος - O ρόλος της πρεσβυτέρας

Εμφανίστηκαν ξανά πάτερ Αντώνιος και πρεσβυτέρα

Τις τελευταίες ημέρες ο πατέρας Αντώνιος της Κιβωτού του Κόσμου είναι εξαφανισμένος και παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο πατέρας Αντώνιος έχει επιλέξει να μην απαντά σε τηλέφωνα και να διατηρεί επικοινωνία με ελάχιστα άτομα.

Ο δημοσιογράφος Σπύρος Λάμπρου και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel εντόπισαν τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα και κατέγραψε τις αντιδράσεις τους αλλά και των στενών τους συνεργατών και φίλων.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ο πατέρας Αντώνιος φιλοξενείται σε σπίτι στελέχους της δομής.

«Δεν είναι δυνατόν. Δεν μπορεί να έγιναν όλα αυτά. Δεν έκανα ποτέ κακό σε κανένα παιδί. Γιατί τα λένε αυτά» είναι η πρώτη αντίδραση του πατέρα Αντώνιου σχετικά με τις καταιγιστικές εξελίξεις γύρω από την Κιβωτό του Κόσμου και τις καταγγελίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Η πρεσβυτέρα, όπως αναφέρθηκε στο δελτίο ειδήσεων, έχει αναλάβει τη νομική υπεράσπισή τους ενώ ήδη έχει τοποθετηθεί ένας δικηγόρος και αναμένονται ακόμα τρεις πολλοί γνωστοί και ικανοί νομικοί να αναλάβουν την υπόθεση.

Η πρεσβυτέρα, Σταματία Γεωργαντή, στην πρώτη της αντίδραση φέρεται να ανέφερε: «Για όλες τις καταγγελίες που έχουν γίνει υπάρχουν απαντήσεις και για τον καθένα έχουμε κάνει χίλια καλά».

Σε ότι αφορά την αντίδραση των συνεργατών του πατέρα Αντώνιου, αυτοί φέρονται να δήλωσαν: «Δεν είναι αλήθεια οι καταγγελίες. Πίσω από αυτές υπάρχουν θρησκευτικά και πολιτικά αντίποινα».

Κλεισμένος σε δωμάτιο και δεν μαθαίνει όλες τις λεπτομέρειες

Ο πατέρας Αντώνιος, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, βρίσκεται κλεισμένος σε ένα δωμάτιο, δε μιλά με κανέναν δικηγόρο και δεν έχει τηλεόραση, ούτε διαδίκτυο. Μάλιστα, φέρεται να είναι σε κακή κατάσταση και δέχεται την υποστήριξη γιατρού και ψυχολόγου.

Η πρεσβυτέρα είναι εκείνη που του μεταφέρει κάποιες εξελίξεις, αλλά όχι όλες τις πληροφορίες που βγαίνουν στο φως, καθώς φέρεται να μην μπορεί να τις διαχειριστεί.

Οι αρχές γνωρίζουν τον ακριβή τόπο διαμονής του και του έχουν ζητήσει να τους ενημερώσει αν μετακινηθεί, γιατί μπορεί ανά πάσα στιγμή να τον καλέσουν.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X