ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κινηματογραφική διάρρηξη - Άρπαξαν 200.000 ευρώ και 30 πίνακες

Ο 67χρονος επιχειρηματίας απουσίαζε εκείνες τις ημέρες στην επαρχία για δουλειά

Ιδιαίτερα έμπειροι χαρακτηρίζονται από πηγές της ΕΛ.ΑΣ. οι διαρρήκτες που τα ξημερώματα του Σαββάτου (18/3) παραβίασαν την πολυτελή διώροφη κατοικία ενός 67χρονου επιχειρηματία από τον χώρο των κατασκευών και του άρπαξαν χρήματα κοσμήματα και κειμήλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άγνωστοι δράστες αφού ξήλωσαν τη σειρήνα του συναγερμού –που ήταν ενεργοποιημένος- την έβαλαν σε κουβά με νερό για να «πνίγει» τον ήχο. Στη συνέχεια, έκοψαν το καλώδιο τηλεφώνου – ίντερνετ από το ΚΑΦΑΟ και παραβίασαν παράθυρο στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Χρησιμοποιώντας πιθανότατα τροχό, οι διαρρήκτες έκοψαν την πόρτα του πακτωμένου στον τοίχο χρηματοκιβωτίου που είχε ο 67χρονος επιχειρηματίας και του άρπαξαν περίπου 200.000 ευρώ σε μετρητά, ενώ ξήλωσαν και το καταγραφικό σύστημα από τις κάμερες ασφαλείας που ήταν τοποθετημένο στο γραφείο του.

Στη συνέχεια αφαίρεσαν αντικείμενα και κειμήλια κι από άλλους χώρους του σπιτιού, ενώ στο υπόγειο άνοιξαν και πάλι –πιθανότατα με τροχό- άλλα δύο χρηματοκιβώτια, που περιείχαν κοσμήματα και έγγραφα της εταιρείας. Επίσης, από τον ίδιο χώρο, αφαίρεσαν και 30 πίνακες ζωγραφικής επώνυμων ζωγράφων, οι οποίοι ήταν τοποθετημένοι σε προθήκη.

Ο 67χρονος επιχειρηματίας απουσίαζε εκείνες τις ημέρες στην επαρχία για δουλειά και οι διαρρήκτες βρήκαν ευκαιρία να δράσουν με άνεση χρόνου. Την προανάκριση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, με την Σήμανση να παίρνει δακτυλικά αποτυπώματα και τυχόν γενετικό υλικό από τους χώρους της διώροφης κατοικίας.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X