ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Και 40 χρόνια να κάτσω μέσα, θα σας σκοτώσω όλους»

Στον εισαγγελέα σήμερα ο 36χρονος που σκότωσε τον συμπέθερό του

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 36χρονος ο οποίος σκότωσε με πέντε σφαίρες έναν 45χρονο στο Δροσερό της Ξάνθης μέσα στο σπίτι του.

Η άγρια δολοφονία σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής με τον 36χρονο στη συνέχεια να "ανεβάζει" ένα βίντεο στο TikTok στο οποίο όχι μόνο εμφανιζόταν αμετανόητος για την πράξη του αλλά εξαπέλυε και απειλές λέγοντας χαρακτηριστικά "αν προκαλέσετε ζημιά σε μένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια μέσα να κάτσω θα σας σκοτώσω όλους".

Στο βίντεο ο 36χρονος αναφέρεται σε λόγους που έχουν σχέση με τον κώδικα τιμής του και σημειώνει πως δεν ανέχεται να προσβάλουν την οικογένεια και τα παιδιά του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι σκότωσε τον 45χρονο επειδή ήταν "ρουφιάνος".

Σύμφωνα με το Mega, το θύμα και ο 36χρονος δράστης ήταν συμπέθεροι.

Πώς έγινε το φονικό

Όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ, ο δράστης μετέβη στο σπίτι του θύματος μαζί με τους δύο γιους του και τον γαμπρό του και αφού έσπασαν την πόρτα δωματίου όπου ο 45χρονος κοιμόταν με τη σύζυγό του, τον γιο του και τα τέσσερα ανήλικα εγγόνια του τον πυροβόλησε 5 φορές στην κοιλιά και την πλάτη.

Μετά την ανθρωποκτονία, συγγενείς του θύματος και κάτοικοι του συνοικισμού πήγαν στο σπίτι του 36χρονου και προκάλεσαν φθορές πετώντας πέτρες και άλλα αντικείμενα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 36χρονος δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, καθώς πρόσφατα συνελήφθη από την Αστυνομία μετά από ευρεία επιχείρηση στο Δροσερό, ενώ στην κατοχή του είχαν βρεθεί όπλα και ναρκωτικά.

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X